Schneider masterpact kompakt şalter

burak2434

Üye
Merhaba, Tesisimizde 2 adet 3200A schneider masterpact NWH1 kompakt şalter ve micrologic 2.0e kullanıyoruz. 4 saatlik bir Elektrik kesintisi yaptım bakım için sonrasında tekrar enerji verdiğimde şalter elektriği geçirdi ve çalıştı ancak 1 micrologic ekranı ölü idi diğerinde ise değerler vardı ama Ekran aydınlatma ışığı yanmıyordu. bir süre sonra o ekranda öldü. tekrar enerjiyi kesip ekranı ölü olanın micrologic kısmını söktüm ve piline ulaştım pili ölçtüm olması gerektiği gibi 3,6 V idi. yine de ekrana değerler gelmedi. ertesi gün tesise geldiğimde 1 ekranda hem ışık hem görüntü vardı akım yükü %35 civarında idi. diğerinde ise yük %10 civarında idi ve sadece değerler vardı ekran aydınlatması çalışmıyordu. şuanda bu şekilde. schneideri aradım ilk aradığımda nominal değerin %20sinin altında olduğunda ekranın çalışmayacağını söylediler bu bana pek mantıklı gelmedi. 2. sefer aradım bu sefer de harici 24Vdc ile ekranı test etmemi söylediler.

uzattım kusura bakmayın ; sorum şu bu neden oldu ? ekranın enerji prensibi nedir? şalter enerji altında iken micrologic'i söküp pili değiştirebilrmiyim?

Forum istatistikleri

Konular
129,806
Kullanıcılar
452,608
Son üye
murat620

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri