sensör seçimi

geforce18

Üye
Katılım
25 Nis 2008
Mesajlar
133
Puanları
1
Yaş
40
içersinde reçel dolu olan bir tankın seviyesini kontrol etmem için nasıl bir yöntem kullanmalıyım. Tavsiyeleriniz için çok tşk.
 
içersinde reçel dolu olan bir tankın seviyesini kontrol etmem için nasıl bir yöntem kullanmalıyım. Tavsiyeleriniz için çok tşk.

nasıl bi tankınız var ? sisteminiz ne ? sinyal digitalmi ? analog mu ? biraz daha detay verırsenız yardımcı olabiliriz
 
evet konuyu biraz daha açarmısınız
 
Arkadaşlar Reçel dolum makinasının stok tankı. Makinanın üzreinde, makina dozajlamalı dolum yani belirli arlıklarla bu tanktan reçel emilip kutulara basılıyor kısaca mak. bu mantıkla çalışıyor. Surun reçelin hazırlandıktan sonra bu tanka dolmasında. Tankın boş yada dolu olma durumunu nasıl anlarım. Sıvı seviye, basınç, transmiteri gibi yöntemler olmadı reçelin yoğunluğundan dolayı Lodcell'de kullanamıyorum geriye ultrasonik sensörler kalıyor. Aslında bana dijital sinyal gerekli boş yada doluluğu göreceğim sadece.
 

ASAGIDAKI LINKDE BOLCA IHTIYACINA UYGUN DİGİTAL SİNYALLİ SEVIYE PROBU , SALTERİ VS. BULABİLİRSİN.
T-MSS205. 12O Manyetik seviye şalteri,pp gövde,viskoz sıvılar için. - SMS-TORK Ana Sayfa_Hakkımızda_Vizyon-Misyon_Sertifikalarımız_Tescil Belgelerimiz_Referans_İnsan Kaynakları_Resim Galerisi
 
Çok teşekkür ediyorum sanırım işime yaryanı buldum
 
usta bizim kullandığımız bir seviye probu var.petrol ve suyu ayıran tankta (serbest su ayırıcısı) çalışıyor.3 ucu var seviye yükselince 3 ucun ikisinden direnç düşüyo diğerinden alçalıyo.yani istediğin tarafa kullanabiliyosun.ve petrol gibi yapışkan ve pis bir maddede bile çalışıyo.aradığınızı bulmuşsunuz ama olurda aksilik çıkarsa marka model bulmaya çalışırım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…