sensörlü tavan armatür

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zaym1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zaym1n

Üye
bir konu açmıştım hatadan dolayı ulaşamıyorum o konuya dubleks evim var üst kata çıkış merdiveninde sensörlü tavan armatürüm var önceki tahminim hava akışından çalıştığı yönündeydi ancak kapı altlarınıda kapatmama tüm pencereleri kapatmama rağmen randıman alamıyorum sürekli yanıyor sensöre bant yapmama rağmen istediğim sonuçu alamadım armatür yeni led armatür beslemesinide priz hattından çekmişler bana önere bileceğiniz kaliteli armatür varmıdır sensöründe kötü olmasına yorumluyorum biraz önerilerinizi bekliyorum sayın forum sakinleri

bütün ayarlarda gezdim abi sonuç aynı

peki bana önere bileceğiniz kaliteli sensörlü bir armatür varmıdır hocam hafif yapıda olursa iyi olur

Önerebilecegim bir ürün yoktur.
Elektrik malzemesi satıcılarına sorun.
Kaliteli bir göbek veya sensör önereceklerdir.
Pahalı bir ürün değildir.

"Terzinin elbisesi sökük olurmuş"... atasözü ile, bizim kattaki otomatik sensörün altında zıplayınca aydınlatma lambası ancak yanıyor, karşı apartmanda; sokaktan kedi geçse, sensörü çalışıyor.
Sensör den sensöre algılama farkı/kalitesi var.

Son düzenleme:
teşekkür ederim.

Konu açıktır tavsiyelerinizi bekliyorum yinede ev içine uygun ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.

merdiveninde sensörlü tavan armatürüm var .
sürekli yanıyor sensöre bant yapmama rağmen istediğim sonuçu alamadım .

Sensör kısmı bozuk olabilir . ( kullanılan sersör tipi bilinmiyor ? )

Sensörün çalışma prensibi hakkında araştırma yapmanız ?
( IR sensör - Radar sensör vs. diğer sensörlerin .)

Örneğin .
Radar sensör ile hareket sensörü arasındaki fark nedir?
Işığa veya ısıya dayanan geleneksel hareket sensörlerinin aksine, radar sensörleri yollarındaki nesnelerden sekerek sensöre geri dönen radyo dalgaları gönderir.
Sensörün görüş alanında bir şey hareket ettiğinde, radyo dalgaları değişir ve sensör bu farkı algılayarak sizi harekete karşı uyarır.

Kolay Gelsin . Sağlıcakla ....

geç yazdığım için kusuruma bakmayın arkadaşlar makelin hareket sensörlü armatürünü aldım. bozuk armatürü sökmek için açtığımda faz kablomun izalasyonu açılmıştı şaşeye değiyordu makel ile değiştirdim herhangi bir sorun yok tam istediğim gibi çalışıyor şuan sistem bütün ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…