Servo motor

Arkadaşlar son durum şu bahsettiğim motor sürücü kartını değiştirdim loader yaklaşık 10 gün kadar problemsiz çalıştı verim inanılmaz arttı ardından su günlerde yeniden kaymaya başladı emrah arkadaşımın dediği ekranlama olayını engellemek içine gerekli olan toplaklama kontrolünü yaptım ondan oldugunu sanmıyorum.kayış normal ,kasnak boşluğu yok motor enkoder kart değişti motor akımları normal inanın anlamıyorum (önceki motor akımları az idi ancak kart değişince duzelmişti ancak su anda kayma olmasına ragmen kart kaynaklı değil bence cunku akımlar normal ilk gun olçtuklerim gibi).Sizce ne yapmalıyım bu durumda.

unutmadan kartın beslemesinide kontrol ettim suandada hersey normal görünüyor.ancak sormak istedigim diger seyde geceleri gerilim 425 v a kadar çıkıyor ve bu kayma durumu geceleri daha sık yasanıyor kayma nedeni olarak gerilimin regüle edilememesi neden oluyor olabilir mi?
 
Son düzenleme:
Merhabalar , öncelikle sisteminizi nasıl kontrol ediyorsunuz? Servo sürücü ilemi ve Puls ile mi pozisyonlama yapıyorsunuz? Eğer böyle ise Servo sürücünüzün kazanç ayarlarına bakınız. Daha sonra servo sürücünüzü puls ile sürüyorsanız, her pozisyonlamadan sonra buffer ı temizlemeniz gerekebilir. (bazı sürücülerde clear reset counter girişi diye geçer) Buda pozisyonlama sayınız arttıkça , kayma miktarının artmasına sebep olabilir. Saygılar
 

Forum istatistikleri

Konular
129,495
Mesajlar
927,373
Kullanıcılar
452,064
Son üye
gkhncmgz

Yeni konular

Geri
Üst