Ses sisteminin sesi yetersiz .!

yalnız o X-Boom LG'nin prestij ürünlerinden baba iki kabini var nasıl sesi az? benim mikado md3012 onun midleri boyutundan küçük wofer ile inletiyor tvnin hangi çıkışını bağladın? bizim tvde kulaklık çıkışını kullanıyoruz mikado md2012 ile canavar gibi sonradan grundig mikro müzik setine bağladık aynı şekilde...

bak pigme mikado md3012 ne ses veriyor...
buda md2012 aynısı eskisi kullandıkça ses artabilir burn-in işlemi bunu sağlamanın hızlı hali.
 
Tv nin kulaklik cikisindan aldigimda ses cok az cikiyor san ki 2+1 sistem gibi . Ama diger tv den aldim r ve l kablosu ile besleme yaptim analog cikistan anfiyi kabloyu uzattim ses gayet guzel ama dedigim gibi mac ta kirathanede 400 kişi vardi hic ses alamadik . Hoparlörler karşılıklı degil capraz deil bir tanesi bir yere arada bir bolme var digerinide bir tarafa koyduk ve ses cikmadi hic bunun nedeni hoparlör ler yerde oldugundan olabilirmi ? Ayak yapip assak hoparlör leri ? Hoparlörlerin diziliş sekli varmidir mesela yan yana veya capraz gibi ?? Tesekkurler ediyorum .
 
tv altına ekranın sağına soluna koy yüksek yerde bas vermesi azalır yerde durmalı.
large01.jpg

örnek
 
Kıraathanede 3 adet tv var alanin bi tarafi bahceli sistemi oraya tavana asmayi dusunuyorum saglam bir ayak yaptirip cunku sesin daha acik ve net gelicegini dusunuyorum yanlismiyim ? Dediginiz de dogru olabilir ama ayak saglam olucak . Diger kucuk olan bölmeye ise 5 + 1 sistem kurmayi dusunuyorum .
Bir de su konudan bahsedeyim bu sistemi almadan once dugun sistemci bi arkadas kendinden anfili kolon saticaklardi bize dusunuyorum acaba o daha mi iyi olur du ? 1100 w ti bu sistem 1500 w adeti . Yorumlarinizi bekliyorum insan tereddüt ediyor.
 
tv onu besleyemiyorsa ne koysan boş digiturk cihazın ses çıkışına bağla watt'larına kanma onlar anlık güç gerçek değerleri 100watt'ı geçmez o 3000watt olanda öyle aktif kolonlar iyi olabilir resimlerini ve linkleri varsa koy.
 
Digturk cihazda tam hatirlamiyorum optik cikis var ama ses sistemi arkasinda analog giris var bir modul alsam taksam direk digiturkten ses farkedermi ki usta ? Benim calistirma durumu su anda tv arkasindaki analog cikistan .
 
digiturk kutusunda scart var scart 2x 3,5mm kablo ile bağla

57b49ab277aa0b55d8cc86617aac2107.jpg

bu o ise scartı kullan.
 
Hocam scart var ama tv ye hdmi ile bagli bunu denedim ama yapamadim . Cihazi calistiramadim scart girisini cihaza kirmizi beyazi ise ses sitemine bagladim calismadi . Bende diger tv nin analog cikisindan aldim . Smart tv var 2 adet onlarda kulaklik cikisi var onunlada randuman alamadim seste ama samsung tv nin arkasinda analog girisi isimi gordu . Ses kablosunu 2*0.75 kordon kablo ile uzattim . O sekilde ayarladim.
 
senin tv ne gıcıkmış bizim 40'' arçelik sorunsuz kulaklıktan sürüyor tvde kulaklık ayarı yok mu? bizim ki kulaklık çıkışını Line-out olarak kullanabiliyor yani sesi grundig müzik setinden kısıp açılıyor o tv ne marka birde o çalışmayan scartlı kabloyu tv tamircisine götür ses out olcak şekilde yapsın muhtemelen in olarak bağlı ondan ses yoktu.
scartdiag.gif

1 sağ çıkış 3 sol çıkış.
 
Amfide aux girişi yok mu ses çıkış bağlantılarını bura bağla!
 

Forum istatistikleri

Konular
129,076
Mesajlar
923,046
Kullanıcılar
451,362
Son üye
alp2234

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst