Sevgililer günü yaklaşıyor hediye öneriniz ne olurdu?

Bencede en güzel yemek gibi görünüyor. Amacım zaten rutinin dışına çıkmak.. Teşekkürler

Ben 4 yıldır hediyeden böyle yırtıyorum :)

açıkçası hem yemek hemde altın bir kolye düşünüyorum pahalıya kaçmadan geçen yıllarda iki yıldır üst üste yemeğe çıkmıştık bu yıl hem yemek hemde bir güzellik olsun diyorum.

Benim hatun bana lokma takımı almıştı. Her kullandıgımda Allah senden razı olsun iyiki varsın dememe sebep olmuştur. Fakat hatunun kalbine giden yol maalesef bizde oldugu gibi hırdavatcıdan değil , kuyumcudan geçiyor. :)

Son düzenleme:
Benim hatun bana lokma takımı almıştı. Her kullandıgımda Allah senden razı olsun iyiki varsın dememe sebep olmuştur. Fakat hatunun kalbine giden yol maalesef bizde oldugu gibi hırdavatcıdan değil , kuyumcudan geçiyor. :)

kesinlikle katılıyorum.

valla usta kitabın ortasndan konuştun ... :D :D :D aynen kadının kalbine giden yol kuyumcudan geçer .. :D

Forum istatistikleri

Konular
129,833
Kullanıcılar
452,659
Son üye
ertkn

Yeni konular

Geri