tekin126
Profesyonel Üye
Öyle hizmet verıyorkı sgk denılen kurum sorma gıtsın maaşimdan 475 tl kesıntı hıçbır yere borcum yok il sgk ya gıttımE devletten aldığım maaş kesıntısı olan bılgısayar print çiktısıyla beraber gorevlıye verdım kimliğini ver dedı verdım kimlik bılgılerımı gırdı yazıcıdan bır kağit çıkardı uzattı senın işin tamam dedı eee dedım ne olcak şimdı)) kağida bırde tel numarası yazdı bu numarayı ara yahu afedersınız öküz verdığım kağıdada bakmadan aynı yazıyı çıktı alıp verdı ben E-devlet şifremle onun verdığı yazıyı evde çiktı alıp oyle gıttım sonuçta memurun işine yardımcı olayım dedım adam benım verdığım kağıda bakmadan aynısını çıkardı verdı şimdı allah aşkına bumu vatandaşa hızmet kendı işini kendın gorcen derlerya bende aynısını yaptım maliye, ssk, emeklı sandığı butun kurumlardan borcum varmı dıye sorguladım sonuçta vergi dairesındekı gerı zekalılar bu sene ev ofis olarak vergı mukellefı oldum sen tut 2013 yazacak yerıne aynı ay aynı gun 2012 yaz şimdı beleşten devlete her ay 475 öduyorum itırazımı yaptım gerı alırız ama ne zaman allah bilir buraya yazdım devletın memuru bu hatayı yaparsa kıme guveneceğız devletle işiniz varsa kesınlıkle harfıyen kontrol edın