Sieg C6 CNC çevrim projesi

Bunlar ile raya m542'Leri powerları vs montaj edebilir miyiz?
 
Simdi ordan ciktim. Harika bir yermis. Ozellikle raylari cok kaliteli. Hirdavatcilarin sattigi bukum sac raylara benzemiyor. Aluminyum cekme olarak yapmislar.
Ben ist. bayisi ile çalışıyorum, sıkıntısız firmadır. Ankara daki mağazasında neler var bilmiyorum ama İst. bayisinde yok yok. (%'dem yoktur)
 
Burdaki binaları da öyle. Plastikle yapabilecekleri her şeyi yapmışlar sanki. Bazı ürünlerde metal de kullanıyorlar.
 
Zamanında motorlu uydu anteni çevirmek için kablolu kumandalı kartlar yapar kutuyu da gider buradan alırdık. Üzerine 4 tane tık tık puton için ince delikleri deler, kutunun ön tarafından kablo çıkışını açardık. Hey gidi günler..
 
Motorlara sigorta konusuna gelecek olursak, 2.2kw asenkron motora kaç amperlik bir sigorta almak lazım? Bir de motorlara C serisi sigorta mı almak lazım? Böyle bir şey hatırlıyorum.

Peki step motorlara sigorta bağlamaya gerek var mı? Bir tanesi 24v DC ama diğeri 70v AC ile çalışıyor.
 
Tork altında çalıştığımızdan sigortanın atma hızı yetmiyor. Sigorta atana kadar motor ilk peek akımını çekiyor diyorlar. Bu da motora zararmış. O sebeple ben siemens Motor koruma şalteri aldım. 2.2kw 10A motor için 7-13 A aldım. 9.5'a ayarladım. Atarsa diğer motorları da durduruyor.(sanırım bu da sana gerekli güvenlik için)

stokta 1 tane gözüküyor. fiyatı benim aldığımdan uygun. ben 87'ye filan almıştım.
http://www.ergin.com.tr/3RV1011-1KA10-SIRIUS-MOTOR-KORUMA-SALTERI-9-12A-BOYS00,PR-5480.html

Onun dışıında sistemin geneline 12 veya 16A sigorta takarsın.
 
Diğer motorları nasıl durduruyor? Şalterden kartın girişine e-stop olarak bir şey mi bağladın?
 
Röle kaç voltluk? Link? Bende ray tipi güzel bir kaç röle var. Kullanabilirsem elit bir pano görünümü olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…