Yusuf SEYLAN
Usta Üye
Bu konuyla ilgili, aşağıdaki Ekran görüntüsündeki "X Mode" seçeneği "Radius" değil "Diameter" olması gerekiyormuş.
Bu ne ki, benim sistemlerde elimde ne hurda varsa değerlendirir sokup soukştururum. Hurdacıyım ben. Çöp atmaya kıyamam. Sırf hurdalardan yer kalmadı. Kendi çıkarttıklarım yetmez, hurdacıları da taşırım. Şimdi masamın üzerine gözüm ilişti, dolaptaki ne kadar Elektronik varsa masada. Bazen malzeme bulmak için monitörleri kaldırıp altlarına, arkalarına bakıyorum. Masa yetmedi yanımdaki 4 sehpanın üzeri de tıklım tıklım dolmuş. Ama yerde dolmuş, biraz adım atacak yer açsam iyi olacak.Motora taktığın align cırtından dolayı merak ettim
Sen bide Pentagon'u görsen.. HP printer in içinden plc çıkıyor. Demi @KAYSERİBu ne ki, benim sistemlerde elimde ne hurda varsa değerlendirir sokup soukştururum. Hurdacıyım ben. Çöp atmaya kıyamam. Sırf hurdalardan yer kalmadı. Kendi çıkarttıklarım yetmez, hurdacıları da taşırım. Şimdi masamın üzerine gözüm ilişti, dolaptaki ne kadar Elektronik varsa masada. Bazen malzeme bulmak için monitörleri kaldırıp altlarına, arkalarına bakıyorum. Masa yetmedi yanımdaki 4 sehpanın üzeri de tıklım tıklım dolmuş. Ama yerde dolmuş, biraz adım atacak yer açsam iyi olacak.
Proje güzel, bi tane de nasip olursa ben yapayım. Paylaşım şükela.
Evet sensörü sipariş ederken manyetik sensör de aldım.Suat indexlemeden vaz geçip manyetik bir sensörle denesen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?