togitogi Profesyonel Üye Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 1,521 Puanları 521 Yaş 54 Konum İZMİR 13 Haz 2014 #1 Arkadaşlar; Altivarlarda 4adet farklı paremetreyi display'e yükleme şansımız var.Aynı şekilde Siemens Micro master paremetre kaydı display'e yapılabiliyormu? Saygılarımla
Arkadaşlar; Altivarlarda 4adet farklı paremetreyi display'e yükleme şansımız var.Aynı şekilde Siemens Micro master paremetre kaydı display'e yapılabiliyormu? Saygılarımla
teknis Üye Katılım 17 Nis 2012 Mesajlar 90 Puanları 1 Yaş 44 17 Haz 2014 #2 bildigim kadarıyla micromaster da displaye alamazsın.altivarlarda ise eski modellerinde alamıyorsun.yeni modellerinde alınabiliyor diye biliyorum.
bildigim kadarıyla micromaster da displaye alamazsın.altivarlarda ise eski modellerinde alamıyorsun.yeni modellerinde alınabiliyor diye biliyorum.
autamations Üye Katılım 20 Tem 2008 Mesajlar 84 Puanları 1 1 Tem 2014 #3 Siemens micromaster sürücülerde AOP keyped kullanak 10 aet farklı programı saklayabiliyoruz.yani programı çekip yeni taktığımız sürcüye atabiliyoruz
Siemens micromaster sürücülerde AOP keyped kullanak 10 aet farklı programı saklayabiliyoruz.yani programı çekip yeni taktığımız sürcüye atabiliyoruz
Konu Sah togitogi Profesyonel Üye Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 1,521 Puanları 521 Yaş 54 Konum İZMİR 2 Tem 2014 #4 Okey konu anlaşılmıştır.Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Saygılar