as218
Üye
20 sanıye kadar calısıtıktan sonra makının kırmızı ısıgı sonuyor kapatıp acınca yanımıyor yarın dakka kadar bekledıgımde acınca yanıyor we yıne 20 sanıye kadar calısıp sonuyor 220 v kart uzerınde hep war sorun nedır acaba
resim ekle, fena temas var gibi ,resimden çözüm üretelim.20 sanıye kadar calısıtıktan sonra makının kırmızı ısıgı sonuyor kapatıp acınca yanımıyor yarın dakka kadar bekledıgımde acınca yanıyor we yıne 20 sanıye kadar calısıp sonuyor 220 v kart uzerınde hep war sorun nedır acaba
ewet 290 dc volt gordum led yanmazkenKöprü diyod çıkışı 300 vdc ölçebiliyor musun bir de bahsettiğin süre sonrası yine ölç, 2. resim lehim yüzeyi net değil.
aynı kartlardan bı kac tane arızalı war komutatoru bı degısırtrıp denerim yarınKademe secim anahtarindan yapabilir bugün bosch maxxla ugrastim ayni olay başima geldi...
kopru dıyot derken 10 uf 400 v ıkı ucundan olctum 300 v yakın değer warKöprü diyod çıkışı 300 vdc ölçebiliyor musun bir de bahsettiğin süre sonrası yine ölç, 2. resim lehim yüzeyi net değil.