Siemens S5 Eprom Yükleme

EPROM YÜKLEME


  • Kullanılan toplam oy
    4

BELENOLUK

Üye
Katılım
11 Kas 2006
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar s5 plc nin epromuna programı yazmak istiyorum ama bir türlü başarılı olamadım.step 5 programı cekip yüklüyorum ama eproma yükleyemediğim için uzun süreli kesintilerde epromdaki eski program geri yüklendiği için revize yaptığım programı çalıştıramıyorum.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Epromu yüklemek için siemens'in PG sine ve programı alacak kapasitede boş bir eproma ihtiyacın var.Bunlar mevcutsa devam edelim
 
Son düzenleme:
Epromu yüklemek için siemens'in PG sine ve programı alacak kapasitede boş bir eproma ihtiyacın var.Bunlar mevcutsa devam edelim
Merhabalar S5 plc den aldığım programı eproma harici bir eprom programlayıcıyla yazmak istiyorum.Birincisi step5 deki hangi program dosyalarını almam gerekiyor.İki bunların format değişikliği yapılması gerekirmi.
 
Doğrusu macera olur,epromdan koplayayayım desen tamam ama PC'den S5 yazılımı external programlayıcı ile Eproma kopyalayayım???
 

Forum istatistikleri

Konular
129,059
Mesajlar
922,907
Kullanıcılar
451,332
Son üye
coskunomar

Yeni konular

Geri
Üst