ben de yeni öğreniyorum ama IP'leri ayarlıyosun diye biliyorumSelwm arkadaşlar tia v13 yükledim compale yaptım sonra dowload dedim interface ayarları sectim starr searc dedüm ama hala bağlantı kuramıyor scan complated diye bileyler ywzıyor alt kısımdw
arkadaşlar merhaba, tia portal v13 programım kurulu fakat add new device kısmında Controllers, HMI, PC sistems var ama Drivers kısmı yok. ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?
Bendede aynı problem vardı kardeşim yönetici olarak açarsan add butonu geliyor. Ben öyle çalıştırıyordum. Ama tekrar silip yükledim bu sefer yönetici olarak açmasamda ekleyebiliyorumTia Portal V13 Yükledim Lisans İşlemlerini de Yaptım Yeni Proje Açıp CPU Seçimi Yapmama İzin Vermiyor ADD (Ekle) Butonu Aktif Olmuyor Lisans Kontrolü Yaptığım da Tamamı Yeşil Olarak Görüyorum Yardımcı Olabilirmisiniz.
Bendede aynı problem vardı kardeşim yönetici olarak açarsan add butonu geliyor. Ben öyle çalıştırıyordum. Ama tekrar silip yükledim bu sefer yönetici olarak açmasamda ekleyebiliyorum