Siemens soft starter

rohan09

Üye
Katılım
28 Ocak 2024
Mesajlar
19
Puanları
1
Yaş
55
Arıtma sistemimde 18.5 kw iki adet motora iki adet siemens soft start ile çalıştırıyorum fakat bu cihazlar bir iki ay gibi kısa sürelerde bozuluyorlar onun yerine bu motorları yıldız üçgene çevirsem iş görür mü? Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum. Bana göre iş görür.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Seçim uygunmuş.Sistemi değiştir-
mek yerine,sorunun kaynağını bul-
manızda yarar var.Y - ∆ tarih oldu
artık.Hangi tip softstarter,sorun ne ?
 
Seçim uygunmuş.Sistemi değiştir-
mek yerine,sorunun kaynağını bul-
manızda yarar var.Y - ∆ tarih oldu
artık.Hangi tip softstarter,sorun ne ?
Siemens 3RW4036 modeli sorun sıfır alıyoruz bir yada iki ay sonra çalışmıyor ekrandan start veriyoruz kırmızı hata ışığı device ışığı ile birlikte yanıyor ve cihaz öylece çalışmadan kalıyor
Voltajlar uygun motor ölçümleri normal kablo kesiti ve sağlamlığı test edildi
 
Set değerleri nedir ? Tahrik edilen
sistem nedir ? ( Clas set ve tümü ? )
 
Son düzenleme:
Soft starterlerde, genel olarak cıhaz gücünü, motordun bir üst degerınde seçiyorlar..
 
ihtimal softstarter elktronik boardu H2S gazı oksitasyonu nedeni ile arızalanıyordur. çift kat vernikli çözümler fayda sağlayabilir yada yol vericileri izole edip klima vb ile soğutabilirsin
 
Uzun zaman önce italyan mermer makinalarındaki soft start kartları da aynı bu şekilde arıza yapıyordu en sonunda kartları iptal edip yıldız üçgene çevirdim sorunu kökten halletmiştim. Sanırım bunuda öyle yapıcam.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,164
Mesajlar
923,863
Kullanıcılar
451,514
Son üye
MERINGSAN

Yeni konular

Geri
Üst