sigma
Üye
sn. sigma Niha Çeşmeci ile nasıl irtibat kurabileceğim hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
0-216-4297201 dahili 128 den ulaşabilirsiniz..
sn. sigma Niha Çeşmeci ile nasıl irtibat kurabileceğim hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
sigma çok kaliteli bir şalter izlenimi bana vermedi .biz buna şait olduk elektrikçinin biri bu şalterden takmış kısa devre anında bile şalter açmıyarak kablonun yanmasına bile sebebiyet vermiş.
Sayın üyelerimiz dün başımdan geçen bir olay anlatmak istiyorum.
Dün yeni bir eve taşındım. Eve dimmer anahtar takmam gerekiyordu. Panodan sigortayı indirdim (0 konumuna aldım). Sonra anahtarı söktüm. Ne olur ne olmaz diye kontrolkalemiyle kabloyu kontrol ettim ve elektrik vardı. Sigortayı kaldırdım (1 konumuna aldım) ve enerji kesildi. Yani bu kadar olur. Bu marka piyasada çokça kullanılan ve ucuz bir marka. Ben bir daha bu markaya nasıl güvenebilirim ki. Koruma da tasarruf olmamalı.
otomasyon
bu anlatılan geçekten çok kötü bir durum düşünmek bile istemem allah korusun
Sayın üyelerimiz dün başımdan geçen bir olay anlatmak istiyorum.
Dün yeni bir eve taşındım. Eve dimmer anahtar takmam gerekiyordu. Panodan sigortayı indirdim (0 konumuna aldım). Sonra anahtarı söktüm. Ne olur ne olmaz diye kontrolkalemiyle kabloyu kontrol ettim ve elektrik vardı. Sigortayı kaldırdım (1 konumuna aldım) ve enerji kesildi. Yani bu kadar olur. Bu marka piyasada çokça kullanılan ve ucuz bir marka. Ben bir daha bu markaya nasıl güvenebilirim ki. Koruma da tasarruf olmamalı.
otomasyon
bu anlatılan geçekten çok kötü bir durum düşünmek bile istemem allah korusun
arkadaşım yazdıklarınızın aynısını ALİRIZA beyde yazmış kafam karıştı.