Sigorta problemi yardım

cevabım şu kombi sigortası sadece kombi içindir. ha sen oraya bir priz daha koy ama priz beslemesini sigortanın çıkışında değilde girişinden al. pano içindeki sigortanda 16 A ise başka sorun kalmamıştır.

2.5mm^2 kablo çekmişlerdir priz için(genede kontrol edin) bu durumda o sigortanın yerine 16 Amper B tipi sigorta bağlayabilirsiniz. Normalde kombiler için 2 Amper civarı akımlarda prizler kullanılır, sizdeki kombi prizine 2 Amper yerine 6 Amper sigorta bağlanmasının sebebi 6 Amper olanın daha düşük fiyatlı olmasıdır.

Saygılar...

Yanıt içi çok teşekkürler. B tipi yerine C tipi olur mu yoksa B tipi mecburi takılmalı mı. Kablo 2.5 mm karşılaştırdım fırınla. Elimde kullanılmamış c tipi 16 var da o yüzden sordum.

Yanıt içi çok teşekkürler. B tipi yerine C tipi olur mu yoksa B tipi mecburi takılmalı mı. Kablo 2.5 mm karşılaştırdım fırınla. Elimde kullanılmamış c tipi 16 var da o yüzden sordum.
B tipi kullanılmalıdır. Açma değeri c tipine göre daha düşüktür ve c tipi motorlarda vs. kullanılır. Btipi kullanınız.

B tipininde C tipininde termik açma karakteristiği aynıdır ancak doğru olan B tipi kullanmaktır.

B tipi taktım arkadaşlar. Mesajlarınız için teşekkürler yardımseverliğiniz için ayrıca teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…