guner6073 Üye Katılım 29 Mar 2008 Mesajlar 19 Puanları 1 30 Tem 2010 #1 arkadaşlar elimde simatic s7 usb dönüştürücü adaptör var fakat,bunun yazılımı yok nereden bulabilirim. yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
arkadaşlar elimde simatic s7 usb dönüştürücü adaptör var fakat,bunun yazılımı yok nereden bulabilirim. yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
Ernesto Üye Katılım 27 Nis 2008 Mesajlar 147 Puanları 1 Yaş 40 1 Ağu 2010 #2 guner6073' Alıntı: arkadaşlar elimde simatic s7 usb dönüştürücü adaptör var fakat,bunun yazılımı yok nereden bulabilirim. yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Eğer aradığınız S7-300 USB MPI kablonun sürücüsü ise aşağıdaki linkte PC_Adapter_USB_102007.zip diye dosya var onu indirin. Siemens - Industry Automation and Drive Technologies - Service& Support - Automation Service, Automation Support, Simatic Service, Simatic Support, Technical Support, Technical Consulting Son düzenleme: 2 Ağu 2010
guner6073' Alıntı: arkadaşlar elimde simatic s7 usb dönüştürücü adaptör var fakat,bunun yazılımı yok nereden bulabilirim. yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Eğer aradığınız S7-300 USB MPI kablonun sürücüsü ise aşağıdaki linkte PC_Adapter_USB_102007.zip diye dosya var onu indirin. Siemens - Industry Automation and Drive Technologies - Service& Support - Automation Service, Automation Support, Simatic Service, Simatic Support, Technical Support, Technical Consulting