Sitemiz Göz bebeğimiz sahipsiz mi kalıyor ?


sayın @yolgezer74

hiç bir üyeyi eski veya yeni diye ayırmıyoruz. forumda en ufak bir sürtüşmede süngü takmaktan vazgeçin.
geçen hafta @KAZIMUGUR u neden banlamıyorsunuz diye özel mesajla etmediğiniz hakaret kalmadı, beyni çürümüş yöneticiler vs. karşınızdakininde insan olduğunu unutmayın ve hitap şeklinizide insanlara yakışır şekilde kullanın
 
-25 derece sıcaklık ! sensör ! açma ! doğrusunu yazma ! Sn @yolgezer74 sizinle böyle bir muhabetimiz olmadı herhalde başkasıyla karıştırdınız
bahsettiğim kişi sen değilsin abi.
artı olarak o @kazımuğur yazdıklarımı okumayı öğren. zaten yazmışım farklı üretimleri var. en kötüsü 0 dereceye kadar güvenli çalışır diye. saçma saçma bildiklerin yanlış diyeceğine git okumayı öğren. lm317 linear çalışan, samsung-ka317 fairchild-lm317 motorola-mc317ct idi sanrım. ve bilmem ne kadar modeli olan bir regülatördür. bahsettiğin -40 dereceye lm317 inemez. orda yazan her şeye inanma. lm317 datasında yazan 0 derecedir. bahsettiğin düşük ısıya motorola belki iner.
ki farkında değilsin galiba ama, ben orda ısı konusunu kafaya takan kişi de değilim daha kimin ne yazdığından haberi olmayan bir acizsin.
@MuraTh bu bahsettiğin mevzu geçen hafta olmadı. 1 ay öncesinin mevzusu. daha kiminle ne konuştuğunun farkında değilsin. bahsettiğn kişiler hem TERBİYESİZCE YAŞLARINA BAŞLARINA BAKMADAN İNSANLARI ALAY EDEREK KIZDIRAN, BEN DAHİL BİR KAÇ KİŞİ TARAFINDAN DA DEFAATLE FORUMDA ELEŞTİRİLMİŞ KİŞİLER.
ben kendimi çok matah biri görmüyorum elbet. sinirli birisiyim. herkes bilir.
ama, adam ben sensörümde parazit yaptırmayacak bir regülator isterim demişse sen ona anahtarlama yaparak, dc içine ac karıştırarak voltaj regülasyonu sağlayan bir regülator önerilmez. madem öyle. 7824 kullansın. tek bir parça mal bitti gitti. ki bunu amfi yapmaya benzemez diyerek eziklemek de olmaz. çünkü ripple ripple dır. ac kaçağı aç kaçaktır. bu hoparlörde uğuldamaya yol açmaz sadece. senin sensörünü sapıttırır. bu böyle iken siz neyin kafasındasınız onu merak ediyorum.
 
Ben bu konudaki yazılarımı yöresel bir fıkra ile bitireyim.

"
Antalya ve onun yaylası Korkuteli ile ilgili bir anı.
Arası 70km kadar.
Benim çocukluğumda Antalya Beyaz Bina denilen orman bölge müdürlüğü binasının olduğu yerde bir yerdi son bina o idi.
Beyaz badanalı olduğu için beyaz bina denirdi semtin adı idi.
Kuzey tarafından giriş orası idi.
Odun kök gibi şeyler satanlar oraya getirirler idi.
Antalya kömür filan bilmezdi.
İşte böyle bir ortamda fıkra gibi olay.
Korkuteli li biri eşeğe odun sarmış ve Antalya ya getiriyor beyaz binanın orada satacak.
Yolun orta yerinde Yenice denilen yerde genel mola verilen bir yerde vatandaşın biri soluklanıyor.
Selam kelamdan sonra soruyor
-hayrola agam nereye
beyaz binaya odunları satcem
kaça satcen
5 liraya
bak ben sana 10 lira verem odunları indir beni bindir eşeğe beni götür.
olur
.
.
5-10 dakika yol aldıktan sonra Korkutelili durur ve sorar
iyide benim odunlarım nolcek ?
.
İzah eder
Sen odunları sattığında 5 lira kazanmecenmiydi
kazancektim
şimdi odunları bıraktın beni götürüyon.
.
Az daha gittikten sonra Korkutelili yine durur
yok agam iyide benim odunlar nolcek ?
.
adam yine izah eder.
yine koyulurlar yola
az daha gittikten sonra
iyi anladımda agam benim odunlar nolcek
sen al şu 10 liranı in eşekten
ben odunlarımı satcem....
"
 

kardeş kusura bakma mesajlarının bi çounu okudum, sen sinirliyim yazmışsın ama sinirlilik ile ******* birbirinden ayırman lazım. sen bildiğin *******
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sevdiğim ve saygı duyduğun bir ustamsın. Seninle hiçbir sorunum olmadı. Hay Allah çok fazla sevgi ve de saygı dolu sözler sarf etmeyeyim. Bazı onursal! üyeler şimdi çocukluk çağlarına gider de 'yağ satarım bal satarım' oyununu oynar veya yağ ,yağdanlık üzerine kafiyeli şiirler düzerler.
 
Hhhhyvyhhhshyhhhhy. Bu hh hbunnhhhbkjd hrbrue7dydbddbdhdheheheh3ey

Edit : cok ozur dilerim. Telefonda foruma bakiyordum kisa sure mutfaga gectim. Benim ufaklik telefonu almis cizgi film izleyecekmis en son acik sayfa burasi olunca ilk forum deneyimini bu sayfada kazanmis. Tekrar ozur dilerim cokta hassas bir konuya derin yorumlarini yapmis.
 
Son düzenleme:
kardeş kusura bakma mesajlarının bi çounu okudum, sen sinirliyim yazmışsın ama sinirlilik ile ****** birbirinden ayırman lazım. sen bildiğin ******
hani hakaret forumdan uzaklaştırma sebebi idi? bu herif özelden mesajla rahatsız ediyor insanı? kimin fakesisin bilmem de git kendi .. la oyna sen.
@Öğretmen27 hocam bakın burası çocuk bahçesi değil. burda amaç, bilgi paylaşımı değil mi?
o zaman neden her cümlende mutlaka bir resim olur? abuk subuk gifler fıkralar? insanlarla alay etmeler?
ya da yarım yamalak ingilazca konuşmalar. metal keys denilen bir kelime nedir ya
sonra bakıyorum senin yazılarına. hocam sizin asıl branşınızı bilmem ama şu sitede derdini adam gibi anlatan iki üç kişiden birisiniz. ve diyorum ki şu parça var mı? hemen o yok ama şu olur nmu gibi bir cevap alabildim sizden defaatle ki siz işin oluru var mı konusunda ısrarlısınız.
ama bakıyorum şu iki zevata. illa benim dediğim olacak. yaw bir düşün. sen nasıl bir kafa yapısı ise switching regülatör ac kaçırmaz diyorsun?
haydi dedin.
tamam olabilir insanlık hali. ama yanlışın düzeltilince neden yangın var babında insanlara cahil diyip insanları yaftalıyor, sonra haketiğin karşılığı alınca şikayet ediyorsun. valla ben mod olsam şu bana moderasyondan atılan son mesajı atmaya utanırım. adam benim yıllardır tamir etmeyi unuttuğum klavyeyi cahillikten bozduğumu yazmış. beyinsiz işte. düşünemiyor ki selde çatının delindiğini, klavyeye su damladığını ve ben o ara o il sınırları içinde bile olmadığımı, geldiğimde klavyenin üstünde su lekeleri kaldığını. işte bilmiyor. sanıyor ki ben bozdum yapmayı beceremedim bilmiyor ki o klavyeler filmleri bir kere boya döktüğünde düzen tutmuyor?
işte işi yapmadığı burdan bellii. ama ben cevabını verince hoop moderasyon. sen kazımuğura hakaret ettin. e bilmeyene bildiğini söylemek hakaretse burdaki en büyük terbiyesiz ben olurum yani mesele yok
ama yok. hala abuk subukfıkralar. büyüklerin laflarını sokmalar. madem işin içine hikaye sokacaz.
tamam.
bizim fakültede bir hoca vardı. bir tane meşhur oyuncuya benziyor-ismini anmiyim-
neyse bir gün dedi ki arkadaşalr her duyduğunuz cümleyi söylemeyin o cümle sizi işaret ediyor olabilir.kurandaki kitap yüklü eşeklere benzersiniz. tabi hanım arkadşlar atladı bunun gibi. olur mu hocam. doğru doğrudur falan diye=tamam arkadaşlar o zaman. kurandaki başörtüsü ayeti yanında kadının kocasının sözünden asla çıkmamasına dair bir sürü öğüt var hadislerde. bunları ben şimdi söylersem sizin canınızı yakmam mı?
sonuç mu?
bizim o arkadaşlar hemen taş kesildi
yani ben sana bir şey demiyorsam aynı şekilde cevap vermiyorsam akıllan diye. ama akıllanmayıp hala yarım yamalak terimlerle, salak salak resimlerle gelirsen anca kendin rezil olmuş olursun. ve ayrıca özelden hiçbir moderasyona şunu at bunu at demişliğim yoktur. o kadar sitede yazdım. moderasyonda bulundum. modlarla çok çatıştım. aileme küfür etmiş itin bile gönderilmesine ön ayak olmadım. sadece açık adresimi verdim gel yanıma. dövmeye gücü yeten yol parasını bulur dedim. bunu iddia eden kişi de yalan söyler.
 
Ben yazacaktım tahmin ettim, afacan yeğenler komşu çocuğu ele geçirmiştir diye . O yorumların takipçisiyim .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…