Sitemiz Göz bebeğimiz sahipsiz mi kalıyor ?

kardeş kusura bakma mesajlarının bi çounu okudum, sen sinirliyim yazmışsın ama sinirlilik ile denyoluğu birbirinden ayırman lazım. sen bildiğin denyosun :)
@by lent bu yazıyı yazan arkadaş da özelden etmedik lafı bırakmadı önce nedense. sonradan ben cevabı yazınca da kuzenim yazdı gibisinden bir cevap aldım.
demek ki neymiş?
çocuklara telefon verilmezmiş.
aslında bazı netteki veletlere 70 yaşında da olsa vermeyeceksin ya :)

Hhhhyvyhhhshyhhhhy. Bu hh hbunnhhhbkjd hrbrue7dydbddbdhdheheheh3ey

Edit : cok ozur dilerim. Telefonda foruma bakiyordum kisa sure mutfaga gectim. Benim ufaklik telefonu almis cizgi film izleyecekmis en son acik sayfa burasi olunca ilk forum deneyimini bu sayfada kazanmis. Tekrar ozur dilerim cokta hassas bir konuya derin yorumlarini yapmis.

Tıpkısının aynisi babasına çekmiş:) Baksanıza bu nara atması bile babasına tıpatıp da benziyor.Arada sırada babası da “Bu forumu da yakarım” demiyor mu :) Çocuk ya babasına ya da annesine benzermiş! Bazen uzak akrabalara çektiği de olmuyor değil.:) Kolay gelsin.Saygılarımla.

Sayın üyelerimiz burası kan davası gütme ya da fırsatını bulunca kıstırıp hakaret etme yeri değildir. Lütfen teknik bir foruma yakışacak şekilde saygılı ve seviyeli davranın yoksa gerekli adımları atıp huzursuzluğu ilk çıkaranlara ceza uygulamasında bulunacağız.

Sn. Yöneticim konu kapatılırsa yerinde bir karar olur diye düşünüyorum. Karar sizin.

Forum istatistikleri

Konular
129,835
Kullanıcılar
452,663
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri