y.yavuz.t Üye Katılım 8 Eki 2010 Mesajlar 90 Puanları 1 4 Ocak 2020 #1 Merhabalar ben yakın zamanda bir konu ile ilgili video yüklemeyi denemiş ancak format engeli ile karşılaşmıştım bununla ilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Merhabalar ben yakın zamanda bir konu ile ilgili video yüklemeyi denemiş ancak format engeli ile karşılaşmıştım bununla ilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,272 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 4 Ocak 2020 #2 Videonuzu bir tube sitesine yukleyip ekleyebilir yada bir drive a yükleyip buraya ekleyebilirsiniz.
Konu Sah y.yavuz.t Üye Katılım 8 Eki 2010 Mesajlar 90 Puanları 1 4 Ocak 2020 #3 serkan_48' Alıntı: Videonuzu bir tube sitesine yukleyip ekleyebilir yada bir drive a yükleyip buraya ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Format değiştirmek için uygulama indirmiştim onun için sordum
serkan_48' Alıntı: Videonuzu bir tube sitesine yukleyip ekleyebilir yada bir drive a yükleyip buraya ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Format değiştirmek için uygulama indirmiştim onun için sordum
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,272 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 4 Ocak 2020 #4 Format olarak aşağıdaki dosyalara izin var diye biliyorum. İzin verilen dosyalar arasında video yok. zip txt pdf png jpg jpeg jpe gif rar doc docx xls cad esc 7z xlsx spp html b1 dsn asc ppt pps xlsm dosya formatlarına izin görünüyor.
Format olarak aşağıdaki dosyalara izin var diye biliyorum. İzin verilen dosyalar arasında video yok. zip txt pdf png jpg jpeg jpe gif rar doc docx xls cad esc 7z xlsx spp html b1 dsn asc ppt pps xlsm dosya formatlarına izin görünüyor.
Konu Sah y.yavuz.t Üye Katılım 8 Eki 2010 Mesajlar 90 Puanları 1 4 Ocak 2020 #5 serkan_48' Alıntı: Format olarak aşağıdaki dosyalara izin var diye biliyorum. İzin verilen dosyalar arasında video yok. zip txt pdf png jpg jpeg jpe gif rar doc docx xls cad esc 7z xlsx spp html b1 dsn asc ppt pps xlsm dosya formatlarına izin görünüyor. Ekli dosyayı görüntüle 60297 Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağolun
serkan_48' Alıntı: Format olarak aşağıdaki dosyalara izin var diye biliyorum. İzin verilen dosyalar arasında video yok. zip txt pdf png jpg jpeg jpe gif rar doc docx xls cad esc 7z xlsx spp html b1 dsn asc ppt pps xlsm dosya formatlarına izin görünüyor. Ekli dosyayı görüntüle 60297 Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağolun
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 5 Ocak 2020 #6 Niye youtube'a yuklemiyon? Ordan linki kopyala yapistir tamam. Örnek:
Konu Sah y.yavuz.t Üye Katılım 8 Eki 2010 Mesajlar 90 Puanları 1 11 Ocak 2020 #7 confickerbelasi' Alıntı: Niye youtube'a yuklemiyon? Ordan linki kopyala yapistir tamam. Örnek: Genişletmek için tıkla ... Youtubeye yükledimde devamını yapamamıştım şimdi tekrar deneyeceğim confickerbelasi' Alıntı: Niye youtube'a yuklemiyon? Ordan linki kopyala yapistir tamam. Örnek: Genişletmek için tıkla ... İyiki sormuşsun bana gerekli yere linki kopyaladım teşekkür ederim
confickerbelasi' Alıntı: Niye youtube'a yuklemiyon? Ordan linki kopyala yapistir tamam. Örnek: Genişletmek için tıkla ... Youtubeye yükledimde devamını yapamamıştım şimdi tekrar deneyeceğim confickerbelasi' Alıntı: Niye youtube'a yuklemiyon? Ordan linki kopyala yapistir tamam. Örnek: Genişletmek için tıkla ... İyiki sormuşsun bana gerekli yere linki kopyaladım teşekkür ederim