Daha önce YouTube üzerinde yapılmış olanları seyretmiştim. Gerçekten hayranlık verici, komple odayı kokpit haline getirenler bile vardı, tam görüş açısı, kumandalar birebir. Orijinal ekipmanlarıda çalıştıranlar var, onu nasıl yapıyorlar? Sizin tüm parçalarınız kendi imaliniz mi yoksa uçaktan çıkma parçada alıyor musunuz?
mail atıp ne yapacam ?? gel bir tane 737 kokpiti var sana verelim deseler bile nasıl getirecem az mantıklı olTürkiye'de uçak hurdalığı olsaydı satın alma şansın olurdu boing'e e-posta atıp istedin mi? büyük şirketler poh pohlanmayı sever...
valla ben demirci değilim ne örsden anlarım ne çekiçtenEl işçiliği diye bir şey var abi. Küçümsememek lazım. Kes aluminyumu sprial ile. Eğele, Taşla parlat vs...
Bugün NHK'da demiri döve döve tavşan yapan 80 yaşında amcayı görünce aklıma geldi.
Bizim bugün bilmam kaç eksenli makinada saatlerce süren işleme çalışmalarımızı adamlar zamanında elle hem de simetrik bir şekilde, örnek bile olmadan yapabiliyordu.
hayır komle kokpiti istemicen o kolu iste onu verirler belki daha çok yardım ederler.mail atıp ne yapacam ?? gel bir tane 737 kokpiti var sana verelim deseler bile nasıl getirecem az mantıklı ol
valla ben demirci değilim ne örsden anlarım ne çekiçten
ama doğru eski zamanlarda el sanatı daha yoğundu. mobilyalarda bile oymacılık ile süsleme vardı. şimdiki oturma gruplarına bakın hepsinin stili değişik.
bazı iş grupları zamana maalesef yenik düşüyor.
Boeing e bi sipariş verildiğinde..öncelikle sizden bozuk parçayı isterler veremezsen ucagın seri nosunu vermen gerekir....[emoji6][emoji6][emoji6][emoji1][emoji1][emoji1] yoksa öpücük verirler iki yanağada...hayır komle kokpiti istemicen o kolu iste onu verirler belki daha çok yardım ederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?