Sizde hala raporlama araçlarına binlerce Euro mu ödüyorsunuz!

Katılım
21 Kas 2009
Mesajlar
58
Puanları
1
Yaş
41
Robosoft Kontrol ve Bilişim Hizmetlerinin geliştirmiş olduğu endüstriyel alanda kullanılabilecek dinamik excel ve trend raporlama aracı resmi olarak 1.4.2010 tarihinde satışa sunulmuştur. Muadillerine göre çok ucuz ve avantajlı olan bu program ile WINCC, Wonderware gibi Scada paketlerinin yapamadığı excel raporlarınızı, kendiniz tasarlayarak bu program aracılığıyla rahatlıkla alabilirsiniz.
Ayrıca bu scada paketlerinin erişilemez database yapısını çözmeniz yerine datalogger paketini alarak kendi veritabanınızı oluşturabilir ekstra binlerce euro ödemekten kurtulabilirsiniz. Program tüm OPC server araçları ile iletişime geçip tüm PLC veya DCS'lerden dataları alabilmektedir. Ayrıca Siemens paneller ve Scada paketlerinin kendi OPC server araçlarını kullanarak tüm datalara erişebilir, redundant opc server araçları ile redundant çalışan plc ve scada yazılımlarından verileri raporlayabilirsiniz.
RBSReport dinamik excel raporlama paket programı
• - İSKİ Tuzla Arıtma Tesisi
• - BSH Çerkezköy yerleşkesi (Enerji Otomasyonu)
• - İSKİ Paşaköy Arıtma Tesisi
• - Barilla Gıda A.Ş.
Ürünlerimizin detaylı video ve görüntüleri için Robosoft Kontrol ve Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti. adresini ziyaret edebilirsiniz.
Ürünlerimizin tanıtım broşürünü indirmek için www.robosoft.com.tr/raporlama.pdf
Yüksek kalite izlemek için Robosoft dinamik raporlama aracı on Vimeo
 

Forum istatistikleri

Konular
128,882
Mesajlar
921,286
Kullanıcılar
451,017
Son üye
Ozerbil

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst