sn yaslıuzman !!!!

canavar25

Üye
arkadaslar oncelikle sunu belirtmek isterim ki ben bu forum sayesinde bircok bilgiye sahip oldum allah hepinizden razı olsun.
asıl konuya gelecek olursam bana bu forumda gece gündüz demeden, sordugum her soruya hiç üşenmeden ve inatla öğretmek amacı güderek bilgilerini benimle paylaşan sn yaslıuzman ustamın forumdan bazı kendini bilmez insanların sayesinde uzaklaştıgını gördüm ve buda beni cok üzdü.
o bu forum için tabiri caizse velinimetti ve zannetmiyorumki onun gibi hassasiyetle ögretme amacı olan bir kişi daha olsun (sahsen düsüncem)
kendisiyle cok kısa süre önce tanıstık ve ondan ögrenecegim cok sey vardı onu burdan uzaklastıranlar vebal altındadır cünkü ben ve benim gibi bir cok ögrenme heveslisi olanlarlar cok sey kaybettiler.
insallah kararını degiştirip geri döner ve bizleri yalnız bırakmaz

sn ustam dualarımdasın allah senden razı olsun umarım sana ulasabilecegim bir yol olur saygılarımla

hakan abi bana da çok yardımcı o olmasaydı işin içinden çıkamazdım hakkı ödenmez insanı olarak mukemmel bir insan zaten mesleki bilgisini tartışacak değiliz o arası ap ayrı.

Hakan abiyle yani yaşlıuzman'la 2008 yılında tanıştım onun sayesinde bir kompanzasyon panosu topladım.Tek derdi birisi ALLAH razı olsun desin yeterli!Kimseden ne bir menfaat nede bir şey ister.Tek istediği Vatanımızdaki teknik elemanların yetişmesi kendisinden ALLAH razı olsun hakkını ödeyemeyiz.İnşaallah tekrar geri gelir.

teknisyen 063 arkadasim 1. ne ?

YAŞLIuzman sayın hakan abimiz forumun popüler olmasında en az % 30 paya sahip eger kırgınlıgı forum yetkililerinden kaynaklanıyorsa burada kaybeden bilgiye ac forum üyeleri ve forum yetkilileri olur insallah forumla alakalı degildir ve tekrar forumda görürüz sayın ustamızı

Forum istatistikleri

Konular
129,827
Kullanıcılar
452,650
Son üye
HiAxiSeytan

Yeni konular

Geri