Solar Panel aküyü boşaltıyor..

Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Çok Teşekkür ediyorum..! Anladığım kadarıyla bu : MUR1020 200 volt 10 amperlik diyotu + girip + yı diyotun diğer bacağından tekrar çıkış yapıp direk akünün + ucuna vereceğim...! Konvertörden çıkan - ucu ise direk aküye gidecek yani - uca hiç dokunmuyorum..

Bu arada Diyotun 2 bacağı sağ / sol + / - farkedermi ?
 
resim çekeyim ama burdan resmi nasıl eklicem siteninde yabancısıyım..
 
konuyu anlamışsınız. artı girip artı çıkacak. Bu arada resmi temsili çizdim bacak yönlerini linkini verdiğim datasheet sayfasından bakıp ona gore artı hangi uca girecek belirlemek lazım. Ters bağlarsanız zaten çıkış alamazsınız. Elektriği digger ucuna geçirmez.
 
Konuya resim nasıl eklerim beceremedim resim url si ekle diyor..? ama resim bilgisayarımda. Nasıl olucak bu iş.
 
Konuya resim nasıl eklerim beceremedim resim url si ekle diyor..? ama resim bilgisayarımda. Nasıl olucak bu iş.

Konuya cevap yazarken aşağıda hızlı cevap yazma bölümünden değilde altta cevapla yazan butonun en sağındaki Ayrıntılı düzenleme yazan yerden mesajınızı yazarsanız orda dosya ekleme menüsünden resim ekleyebilirisiniz.
 
Konvertörün resimleri.. Umarım gelir.
 
3 mb lık dosyaya çok büyük diyor hata verdi site.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…