Solar Panel aküyü boşaltıyor..

Superultrafullheightçokfenahızlı yerine mesela Schottky diyot kullansa olmaz mı ?

Elbette olur. Ben aklıma gelen ilk parça ismini yazdım. 8 - 10 ampere karşılayacak herhangi bir schottky diyotta olur. Burada amaçta belli zaten.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Çok Teşekkür ediyorum..! Anladığım kadarıyla bu : MUR1020 200 volt 10 amperlik diyotu + girip + yı diyotun diğer bacağından tekrar çıkış yapıp direk akünün + ucuna vereceğim...! Konvertörden çıkan - ucu ise direk aküye gidecek yani - uca hiç dokunmuyorum..

Bu arada Diyotun 2 bacağı sağ / sol + / - farkedermi ?
 
resim çekeyim ama burdan resmi nasıl eklicem siteninde yabancısıyım..
 
konuyu anlamışsınız. artı girip artı çıkacak. Bu arada resmi temsili çizdim bacak yönlerini linkini verdiğim datasheet sayfasından bakıp ona gore artı hangi uca girecek belirlemek lazım. Ters bağlarsanız zaten çıkış alamazsınız. Elektriği digger ucuna geçirmez. :)
 
Konuya resim nasıl eklerim beceremedim resim url si ekle diyor..? ama resim bilgisayarımda. Nasıl olucak bu iş.
 
Konuya resim nasıl eklerim beceremedim resim url si ekle diyor..? ama resim bilgisayarımda. Nasıl olucak bu iş.

Konuya cevap yazarken aşağıda hızlı cevap yazma bölümünden değilde altta cevapla yazan butonun en sağındaki Ayrıntılı düzenleme yazan yerden mesajınızı yazarsanız orda dosya ekleme menüsünden resim ekleyebilirisiniz.
 
Konvertörün resimleri.. Umarım gelir.
 
3 mb lık dosyaya çok büyük diyor hata verdi site.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,227
Mesajlar
924,458
Kullanıcılar
451,601
Son üye
sinanakkuş

Yeni konular

Geri
Üst