Arkadaşlar sonucu paylaşayım diye yazıyorum.
Panel 6 sütun, 10 satır halinde.
Dediğim gibi 4 çıkış ucu var. Solda sağa doğru çıkışları numaralandırdığımızı kabul edersek 1 ve 2 çıkışlar arasında potansiyel farkı sıfır. 2 ve 3 arasında 11,7,. 3 ve 4 arasında 11,7,,,, 1ve4 arasında ise 23,4 volt ölçtüm. Nasıl bağlantıysa , 11,7 volt alınan ara çıkışları neden koymuşlarsa anlamadım artık)
Dediğiniz gibi bağlantı yaptım Serkan bey. Dün güneşli bir saatte ( Ankara. ) Y ekseni ile 30 derece civarında bir açı yapacak şekilde güneşe doğrulttum ( tek başıma idim, hem boyut hem ağırlık nedeniyle daha fazla uğraşamadım). 6 Amper çekebildim aküye.Kanaatimce sorun yok. olsaydı da 100₺ ye kumar oynamış olacaktımatacaktım çöpe.
-Bağlantı terminalini daha sağlıklı hale nasıl getirebilirim ? Terminal kutusu olarak piyasa da satılır mı ?
-20 A şarj kontrol cihazı ile ( 1/10 kuralından hareketle ) elimde mevcut olan 60 ah kapasiteli 12 volt Mutlu marka sulu araç aküsü kullanıyorum.
-Bağlantı terminalini daha sağlıklı hale nasıl getirebilirim ? Terminal kutusu olarak piyasa da satılır mı ?
-20 A şarj kontrol cihazı ile ( 1/10 kuralından hareketle ) elimde mevcut olan 60 ah kapasiteli 12 volt Mutlu marka sulu araç aküsü kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?