Solidworks 2014

yahudi malı olabilir sorun yok
fakat israil malı ise boykot ederim
 
Ona bakarsaniz bir cok ara urun veya know how israil indir.. nasill Eger usa de fakuktede arastirma yapmak istedigin bir konu varsa ve bunu kurumla paylasirsaniz size fakulte mutlaka bir butce verir ve alinan sonuclar fakulte ile paylasilmasi gerekir.. eger bu destegi kaynagi arastirilirsa israil egitim fonu destekleri gorulmektedir.... ozellikle genetik ve biyolojik arastirmalarin 100 de 100 une destek vardir...cok degerli bir abimiz usade mekananik arastirma gorevlisi olarak calismaktadir bilgiyi burdan ogrenmistim diger ilginc gelen sey ingilterede oxford veya cambridge universitesinin yilllik butcesi 27 milyar usd... bu kraliyetin yillin butcesinin 5 kati oldugunu soylemistilerdii..

Diger bi konu usa de bir kisinn fikri varsa illa fakultede olmasi veya tahsilli olmasi gerekmemte... fikrinizi paylasabilceginiz fakulte komiteleri var ayda 1 veya periyodik zamanlarda gelen notlari veya sahislarla yuz yuze gorusmeler yapamakta ve fikirleri degerlendirmekteler.. hatta bazen duyari kucuk cocuk direkt universteye alindi gibiii...
 
Nemrud İbrahim peygamber'in ateşte yakılması emrini
verdikten sonra meydan yere odunlardan büyük bir yığın yapılmış.
Odunları tutuşturmuşlar sonra. Alevler o kadar yükselmiş ki
bulutların tutuşacağını sanmış çocuklar. Korkmuş kaçmış bütün hayvanlar. İbrahim peygamber'i mancınıkla ateşin tam orta yerine atacaklarmış askerler. Atacaklarmış ki Nemrud'un ne güçlü bir kral olduğunu anlasın, görsün; bir daha ona karşı gelmesin İbrahim peygamber. Bu sırada bir karınca ağzında küçücük bir damla su ile koşa koşa gidiyormuş. Hem de boyu göklere varan cehennemi ateşe doğru.başka bir karınca onun bu telaşını görüp sormuş hemen yanına yanaşıp:
"Bu acelen niye? Nereye böyle?"
Ağzında bir damla su taşıyan karınca o bir damlayı ellerinin arasına alıp, "Duymadın mı" demiş. "Nemrud, İbrahim peygamber'i ateşte yakacakmış. İşte ateşin olduğu yere su götürüyorum."
Bu sözleri duyan karınca kendini tutamayarak ulu orta kahkahalarla gülmeye başlamış. "Sen şu ateşe dönüp yüzünü hiç bakmadın mı?" diye sormuş. "Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?"
Su taşıyan karınca, "olsun" demiş. "Hiç olmazsa hangi
taraftan olduğum anlaşılır."
 
Evett..
Biraz araştırdım.
Adam yahudi , Saddam zamanında Bağdat da bulunmuş İran la bir şeyler olmuş sonra Toronta da eğitim görevlisi sonra israil air bilmemnesinde görev sonra solidcam sonra Almanya sonra solidworks arada abd-kanada...
Fanatik yahudi.
Arap askerleri işgalciymişşş...

------

Aslında bu işler fazlasıyla can sıkıcı.
Solidworks ( catia ), fransız dassoult un mirage uçaklarını planlarken IBM ye yaptırdığı bir program.
Sonrasında ticari potansiyeli görülünce ayrı departman .
Autocad de benzer şekilde kaynaklardan.
Kurcalanırsa hitlerin öfkesinin kaynağında bile alman ekonomisini ele geçirmiş yahudi lobileri var.
Sayıları sınırlı kaynakları sınırlı ama etkileri mantık dışı büyük.
Yıllardır gördüğüm , arkalarında hıristiyan aleminin olmasıdır.
İsrail-yahudiler sadece bir maşa.

Güzel ahlak- ilim-onuruyla yaşamak -onuruyla ölmek-birlik-fitne gibi kavramları bir tarafa bırakmış kendisine yapılan "fitneden başka sorun bırakmadım" cümlesini göz ardı etmiş islam aleminin aymazlığı , meydanı boş bırakıyor.
Gerçekte kimse kimseye bir şey yapmıyor insan kendi kendine ediyor.
Tıpkı Adem aleyhisselamın " nefsime zulmettim ya Rabb " dediği gibi.

İlim ve güzel ahlak Müslümanın yitik malı , nerede bulsa alması hakkıdır.
Seçme imkanımız olduğunda seçime dikkat ederiz.
Her şeye rağmen @akyele hocamızın uyarısı yerindedir.

yahudi malı olabilir sorun yok
fakat israil malı ise boykot ederim
Farklı şeyler değiller, ikiside para kaptırılacak şeyler değil.

Uzun uzun yazılsa bile hala anlatacak şeyler olan bir konu ..
 
Son düzenleme:
Zaten siyonostlik meselesi sorun yapmakta....
 
Eh hadi o zaman fazla uzatmadan işimize bakalım .
Kullanabileceğimiz , hani yani bizim gibi gariban cenecesi olanların kullanabileceği , bulunabilir postları olan hatta cad+cam olan bildiğiniz program adları ???
 
Ezcadcam var türkçe vede gayette kabiliyetli bir program gördüğüm kadari ile :) fakat bizim gibi ticari kullanmayanlara güzel bir kiyak yapmasi lazim kanimca :)
 

Forum istatistikleri

Konular
129,069
Mesajlar
922,982
Kullanıcılar
451,347
Son üye
mrosleon

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst