Ah be abim ab be @tekin126 abim be ciğerimi yedi senin şu AKP fanatikliğin sade senin değil aynı dert babamda da var fanatiklikten bile öbür tarafa geçmiş artık damarımızda bile akp akıyo diyecek seviyeye geldiniz
Ya anlamıyorum ki neyin kafasını yaşıyorsunuz ne amaçla kimi kimden kollayıp kime neden laf söylenmesini yuhalanmasını istemiyorsunuz ?
Sonra bu provakatörlerin işi gücü yok hep birden böyle bi durumda apar topar somaya gitmiş ve birden başbakanı mı yuhalamışlar orada ben provakatör olsam manisa soma dibimde olduğu halde orya gitmem şahsen gideceksem de elimden bir yardım gelecekse giderim...
Aha da sana somut bi örnek şimdi sen dersin ki bu yeni nesil veletler her yerde karşıma çıkıyo her yerde de muhalefet yapıyolar dersin ama 11 yakınını kaybeden işçiden şok açıklamalar! video izle,video seyret
Bunu izle ondan sonra gel seninle tartışalım...
Ha akp düşmanı değilim de fanatik olacak kadar da hiç bir partiyi savunmam zaten biliyorum ki hepsi sırtımızda kambur olmuş damarımızdaki kanımızı emmenin peşinde olan şerefsizlerdir...
Al sana bir bilgi kirliliği daha Al sana akp şimdi fanatizim varya buna da yalan dersiniz
http://odatv.com/n.php?n=kamera-goruntuleri-ile-ortaya-cikti-1705141200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?