Son elektronik bükücü :)

ogame44

Üye
Katılım
8 Ocak 2023
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
33
Selamlar,

Sizler gibi elektronik dünyaya gönül vermiş kişiler tarafından yapılan ürünleri parçalıyorum. pandemide edindiğim elektronik hobisi arduino lara kadar ilerledi. Hatta o kadar ilerlediki elektronik birşeyler alıp söküp parçalama noktasına geldi
smiley.png
Madem o noktaya geldi bende videosunu çekmek istedim ama 2 yıl sonra
smiley.png


Her türlü eleştirilerinize açığım hatta eleştirin ki daha iyi bir noktaya sizlerinde yardımı ile getire bileyim. Bu arada sadece eleştiriden ziyade öneri ve tavsiyelerinizde benim için çok önemli. Bu tip bozuk elektronik ürünleri şuradan temin edebilirsiniz gibi. Yada bunları lehim ilede tek tek sök gibi gibi.

 
Sizdeki bu öğrenme isteğini takdir ediyorum, bugün mühendislik öğrencileri bile denk geldim, gömülü sistemler, programlama dilleri, donanım tasarım üzerine konular açtım, sanki kavedeki emekli dayı ile konuşuyorum ,hiçbirinin umurunda bile değil , keşke sizdeki hevesin yarısı bunlarda olsaydı. Üzüldüm... Bu hafta yurda döndüm, kısaca anlatayım ,her tarafta hintli mühendis ve teknisyen çalışıyor, en yüksek maaşları alıyorlar, hindistan a saray yaptıranlarını tanıdım, hepsinde zehir gibi bilgi var,, bizim gençlerimizin coğu uyuyor.
 
Cesaretlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Gerçekten çok keyifli bir iş. Normal de ben network ve security mühendisiyim. IT diyebiliriz kısacası. Ama elektronik işi gerçekten çok keyifli ucu bucağı olmayan birşey.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,029
Mesajlar
922,660
Kullanıcılar
451,287
Son üye
BURAK DURĞUN

Yeni konular

Geri
Üst