Erc.cgz
Üye
Herkese hayırlı forumlar arkadaşlar, Benim içinden çıkamadığım, Bulunduğum bölgede kimseden bilgi alamadığım bir sorunum var, yaklaşık 2 sene önce 45 metrelik sondaj yaptırdım, ilk 2,3 ay sorun olmadı sonrasında sondajdan sürekli Kum gelmeye başladı, düzelir dedikleri işin o gündür bu gündür bekliyorum ama sonuç alamadım,
Alarko 4 SD 1100 S - 1,5 HP - 220 V Dalgis
Pompa kullanıyorum, kullanım ev amaçlı ama artık kullanılamaz hale geldi, yaşadığım bölgede bir çok insan bu şekilde kullanıyor ama kimsenin bilgisi yok, Bu sorunu nasıl çözebilirim, beni yönlendirebilecek bu iş ile bilgisi olan arkadaşlardan yardım rice edeceğim, Su bulanık ve kumlu geliyor, nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden çok teşekkür ederim.
Alarko 4 SD 1100 S - 1,5 HP - 220 V Dalgis
Pompa kullanıyorum, kullanım ev amaçlı ama artık kullanılamaz hale geldi, yaşadığım bölgede bir çok insan bu şekilde kullanıyor ama kimsenin bilgisi yok, Bu sorunu nasıl çözebilirim, beni yönlendirebilecek bu iş ile bilgisi olan arkadaşlardan yardım rice edeceğim, Su bulanık ve kumlu geliyor, nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden çok teşekkür ederim.