ali1968 Üye Katılım 18 Eyl 2011 Mesajlar 1 Puanları 1 18 Eyl 2011 #11 samet merhaba ben bu kartların tamirini yapmak istiyorum her konuda yardım bekliyorum.ssm iplik sarma
samet merhaba ben bu kartların tamirini yapmak istiyorum her konuda yardım bekliyorum.ssm iplik sarma
emirbey025 Üye Katılım 18 Eki 2011 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 44 18 Eki 2011 #12 Merhaba arkadaşlar ssm makinesi DP 3 /C ELEKTRONİK KARTLARINDAKİ EPROM VE ENTEGRELERİN ÜZERLERİ SİLİK LUTFEN BİRİ BUNLARI BİLİYORSA PAYLAŞSIN MAKİNE DEVAMLI HATA VERİYOR SERVİS SE GÖNDERİP BEKLEMEKTEN GINA GELDİ KENDİ BUNYEMİZDEKİ ELEKTRONİKÇİ ARKADAŞLA YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ İLGİLENEN ARKADAŞLARDAN İSTİRHAM EDİYORUM SAYGILARLA, Emir Urupoğlu
Merhaba arkadaşlar ssm makinesi DP 3 /C ELEKTRONİK KARTLARINDAKİ EPROM VE ENTEGRELERİN ÜZERLERİ SİLİK LUTFEN BİRİ BUNLARI BİLİYORSA PAYLAŞSIN MAKİNE DEVAMLI HATA VERİYOR SERVİS SE GÖNDERİP BEKLEMEKTEN GINA GELDİ KENDİ BUNYEMİZDEKİ ELEKTRONİKÇİ ARKADAŞLA YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ İLGİLENEN ARKADAŞLARDAN İSTİRHAM EDİYORUM SAYGILARLA, Emir Urupoğlu
bsfrot Usta Üye Katılım 14 Ara 2010 Mesajlar 538 Puanları 164 18 Eki 2011 #13 Merhaba; Böyle bir konuya daha öncede şahit olmuştum!!! Sorunu tamamen kartları atıp PLC revizyonu ile halletmişlerdi.. Sanırım bu kronik bir sorun..
Merhaba; Böyle bir konuya daha öncede şahit olmuştum!!! Sorunu tamamen kartları atıp PLC revizyonu ile halletmişlerdi.. Sanırım bu kronik bir sorun..
wert651 Üye Katılım 5 Ocak 2010 Mesajlar 41 Puanları 1 Yaş 37 29 Ocak 2012 #14 ssmm invertelerinin yerine plc revizyonumu yaptınız ??? sonuç nasıl çıktı peki bahsederseniz sevinirim
ssmm invertelerinin yerine plc revizyonumu yaptınız ??? sonuç nasıl çıktı peki bahsederseniz sevinirim
wert651 Üye Katılım 5 Ocak 2010 Mesajlar 41 Puanları 1 Yaş 37 29 Ocak 2012 #15 bsfrot' Alıntı: Merhaba; Böyle bir konuya daha öncede şahit olmuştum!!! Sorunu tamamen kartları atıp PLC revizyonu ile halletmişlerdi.. Sanırım bu kronik bir sorun.. Genişletmek için tıkla ... ssmm invertelerinin yerine plc revizyonumu yaptınız ??? sonuç nasıl çıktı peki bahsederseniz sevinirim
bsfrot' Alıntı: Merhaba; Böyle bir konuya daha öncede şahit olmuştum!!! Sorunu tamamen kartları atıp PLC revizyonu ile halletmişlerdi.. Sanırım bu kronik bir sorun.. Genişletmek için tıkla ... ssmm invertelerinin yerine plc revizyonumu yaptınız ??? sonuç nasıl çıktı peki bahsederseniz sevinirim
HEADLESS Üye Katılım 12 Nis 2011 Mesajlar 13 Puanları 1 6 Şub 2012 #16 ssm iplik aktarma makinası elektronik kartları bu da ne