haykiris06
Üye
Bugün stajdan geldim ve yine bişey öğrenemedim artık zaten umudumu kestimHayatta bi çok şey gibi bu durumda bana bi tecrübe oldu. Sn. Demiray Teknik hevesinizi azminizi sebatınızı görmedikçe kimse size bir şey öğretmez arkadaşlar demişsiniz peki forumlarda neden bilgi paylaşımı yapılıyor ne karşılık alıyosunuz verdiğiniz bilgiye ? Yada şöyle söyleyelim okulda hocalarımız ders anlatırken zayıf alan öğrencileri siz bu ders için hiç bi çaba göstermiyosunuz o yüzden çıkın dışarı dersi dinelemeyeceksiniz diyor mu ? genelleme cümeler kurarken lütfen dikkat edin
sayın zb mekan bu anlattığın konular tabiki olmaması gereken konular.
ben açıkçası yanıma stajyer verilmemesi için dua ediyorum. ona ne öğreteceğim nasıl elektriğe çarpılıp kolunu bacağını kaybedeceğini mi yada 380 000 V un altında nasıl eriyeceğinimi. .
ben stajyerim olursa şunu söylüyorum. masada otur sorularını cevaplarım.sahada 10mt den fazla yaklaşma bir de senin canınla uğraşamam. bu meslekdiğerlerine benzemez.
kimse de onca işinin arasında aman stajyerime şunu göstereyim bunu öğreteyim demez.biraz da sen çaba göstereceksin.
ben mühendisim.staj yaptığım kuruma ilk gün gittim bana dediler ki git 1 ay sonra defterini getir imzalayayım. ben olsun yine de geleyim dedim.ertesi gün çay taşımaya başladım ama yine de sorularımla bi şeyler kaptım.
iş hayatıma başladım ilk 4 ay her sabah yereleri sildim.
ama şunu bil ki sen en güzel en temiz yerlerde istediğin gibi staj yapsan bile iş hayatına başladığında sana yerleri temizletecekler sen sanıyormusun ki oo sen myo mezunusun gel şuranın başına geç bu makinanın bakımını yap sen işi öğrenene kadar dışardaki hasan amcadan farklı değilsin.kusura bakma dost acı söyler. ha şunu da söyleyeyim bak biz böyle yaptık sen de katlan demiyorum bu işler yanlış ama iş hayatının gerçekleri bunlar.
burada senin yanlışın daha önce staj yapan arkadaşlarının gittiği ve memnun kaldığı firmaları staj yapmak için araştırmaman olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?