Konu Sah Cemalcy Üye Katılım 7 Ara 2019 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 23 7 Ara 2019 #11 blue_game' Alıntı: arkadaş anladığım kadarıyla bu bir ödev sen bu ödevi çizmeye başla bizde sana yardımcı olalım öğrenmek istemiyorsan bence forum bu işler için kullanma bu tip sorular daha önce çıktı biraz araştırıp kafanı verirsen yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... Hocam valla hiç birşey bilmiyorum nası başlayim
blue_game' Alıntı: arkadaş anladığım kadarıyla bu bir ödev sen bu ödevi çizmeye başla bizde sana yardımcı olalım öğrenmek istemiyorsan bence forum bu işler için kullanma bu tip sorular daha önce çıktı biraz araştırıp kafanı verirsen yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... Hocam valla hiç birşey bilmiyorum nası başlayim
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 5,956 Puanları 3,507 Yaş 75 Konum İZMİR 7 Ara 2019 #12 Cemalcy' Alıntı: Hocam teşekkürler yalan söylemenin bi anlamı yok yardım edin be ( YARDIM EDİCEK KİMSE YOKMU HERŞEY PARA OLMUŞ Genişletmek için tıkla ... Para mı ?? bu forumda kımse, bu güne kadar ucret karsılıgı bır paylaşımda bulunmadı. CIRPINDIKCA BATIYORSUN, bENCE NASİBİNİ BAŞKA FORUMLARDA ARA..
Cemalcy' Alıntı: Hocam teşekkürler yalan söylemenin bi anlamı yok yardım edin be ( YARDIM EDİCEK KİMSE YOKMU HERŞEY PARA OLMUŞ Genişletmek için tıkla ... Para mı ?? bu forumda kımse, bu güne kadar ucret karsılıgı bır paylaşımda bulunmadı. CIRPINDIKCA BATIYORSUN, bENCE NASİBİNİ BAŞKA FORUMLARDA ARA..
Konu Sah Cemalcy Üye Katılım 7 Ara 2019 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 23 7 Ara 2019 #13 zeybek' Alıntı: Para mı ?? bu forumda kımse, bu güne kadar ucret karsılıgı bır paylaşımda bulunmadı. CIRPINDIKCA BATIYORSUN, bENCE NASİBİNİ BAŞKA FORUMLARDA ARA.. Genişletmek için tıkla ... Size birşey demedim hocam özelden parayla yapmak istiyenler var onlara dedim yanlış anlamayınız
zeybek' Alıntı: Para mı ?? bu forumda kımse, bu güne kadar ucret karsılıgı bır paylaşımda bulunmadı. CIRPINDIKCA BATIYORSUN, bENCE NASİBİNİ BAŞKA FORUMLARDA ARA.. Genişletmek için tıkla ... Size birşey demedim hocam özelden parayla yapmak istiyenler var onlara dedim yanlış anlamayınız
elekbu Üye Katılım 4 Ağu 2008 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 40 7 Ara 2019 #14 Buyur devam et kardeş devamını sen getir..
Konu Sah Cemalcy Üye Katılım 7 Ara 2019 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 23 7 Ara 2019 #15 elekbu' Alıntı: Buyur devam et kardeş devamını sen getir..Ekli dosyayı görüntüle 59503 Genişletmek için tıkla ... 1buton olacak degilmi
elekbu' Alıntı: Buyur devam et kardeş devamını sen getir..Ekli dosyayı görüntüle 59503 Genişletmek için tıkla ... 1buton olacak degilmi
elekbu Üye Katılım 4 Ağu 2008 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 40 7 Ara 2019 #16 Cemalcy' Alıntı: 1buton olacak degilmi Genişletmek için tıkla ... Evet.
Konu Sah Cemalcy Üye Katılım 7 Ara 2019 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 23 7 Ara 2019 #17 elekbu' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... Hocam yapıcagım şeyi bilsem Forumdan yardım istemem