Step7

mykorkut

Üye
Arkadaşlar bilgisayarım windows7 home premium 64bit.Step7 programı kurmak istiyorum hangi sürümünü yüklemem gerekiyor nasıl kurucam konuya hakim olan arkadaşlardan acil yardım istiyorum bitirme ödevi yapıcam programı hiç bir yerde bulamadım lütfen yardım edinnnn :(((((((((((((((((

Arkadaşlar bilgisayarım windows7 home premium 64bit.Step7 programı kurmak istiyorum hangi sürümünü yüklemem gerekiyor nasıl kurucam konuya hakim olan arkadaşlardan acil yardım istiyorum bitirme ödevi yapıcam programı hiç bir yerde bulamadım lütfen yardım edinnnn :(((((((((((((((((

Kardeş problemin çözüldü mü? Çözülmediyse yardımcı olmak isterim teamviewer üzerinde.

mustafa kardeşim özel mesaj göndermişsin kusurabakma cevap vermeye yetkili değilim hala.Forumdabu kadar aktif olunca sana buralardan ulaşıyoruz. Ürünlerle alakalı sıkıntı yok.Bekliyoruz.Hayırlısı bakalım

sıkıntı yok asıl sen kusurabakma. CPU'nun birisini otomasyon firmasına verdim. Diğeri boşta ilgilenirsen uğraşmak istemiyorum sana göndereyim.

6ES7 315-6FF04-0AB0

Daha önce konuştuğumuz gibi bin lira. Başkasına aynı fiyata vereceğime sen al işin görülsün.

mustafa kardeşim şöyle yapalım ihtiyacın olduğunda sen beni ara görüşelim plc duruyorsa istediğim fiyata sana göndereyim benim aceleyem yok senin ihtiyacını bildiğim için sana döndüm değerlendirdiğin için sağol 0541 329 28 64

Forum istatistikleri

Konular
129,840
Kullanıcılar
452,682
Son üye
ugurcankut1

Yeni konular

Geri