switch

osmosis

Üye
Katılım
24 Mar 2008
Mesajlar
188
Puanları
1
Yaş
43
bir switche ihtiyacım var fakat piyasada bu tarz bi ürün var mı bilmiyorum ama bulabileceğimi umuyorum. şimdi şöyle bir sıkıntı var plastik bir mil düşünün bu mili 12dcv motor ileri geri(dikey) hareket ettiriyor yani mil önce geriye geliyor sonra ileri giderek tekrar eski konumunda duruyor. switch milin ilk hareketi ile yani geri gelmesi ile kontak verecek ileri gelip eski konumunu aldığında tekrar kontak verecek. piyasada ki klasik paletli switch kullandım bilirsiniz bu switchler üstten metal paletle kontak veriyor fakat bu benim işimi görmedi benim istediğim plastik milin ucunun temasıyla kontak verecek bir switch. yani üzerindeki minik anahtarlama yapan tuş yan tarafında olmalı ki mil tam göbekten switche bassın. umarım anlatabilmişimdir.
 
Son düzenleme:
valla arkadaşım çalıştığım işletmede senin anlattığına benzer bir parça var aslında bir çeşit motorlu zaman röleside diyebiliriz motor miline bağlı tırnaklar var mil döndükçe tırnaklar kontaklara basıp çıkış veriyo istersen yarın markasına bakabilirim
 
kardeş switch resimlerini yüklüyorum. burdan bak istediğini al.
 

Ekli dosyalar

  • Limit-Switch-Series.jpg
    91.5 KB · Görüntüleme: 18
  • XCK-XCM-Limit-Switch.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
sağol mustafa. sorunu yarın şöyle çözeceğim. bizim havalandırma işi yapan kanalcı ustaları var onlardan 0.8 mm lik saç parçası alıp kıvırıp şekil verip mevcut swich i istediğim gibi döndürüp tekrar montalıyacağım.

@ alaaddin:; bahsettiğin parçayı takacak yeterli alan yok cihazın içinde o zaman kapağı kapanmaz. en mantıklı yol saç parça kıvırmak.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…