üstat bu konuda sana katılıyorum yorum yazan diğer arkadaşlarda aynı fikirde benim burada sorguladığım mesele tam olarak kimse neden cevap vermedi değil
bir meslekliselerinin verdiği eğitimin kalitesi
iki her konudan ticari çıkarımızmı olması gerekiyor
forumda sorulan sorular o ayrı bir mesele zaten kontaktörü googlede bulabiliriz tm az daha ileri seviye bişi sorun bakalım ne cvp alacaksınız Elektrik bölümünde okuyan bir öğrenci son yılında hala kontaktörü bilmiyorsa hadi pratikte değil sembolünü görünce tanımıyorsa eğitimcilerimizde hata aramak gerekir derim bursada ne kadar elektrik elelektronik öğrenci ile konuştuysam verdikleri cevap bizi atölyede hocalar serbest bırakıyor takılıyoruz tarzı anlaşılan bende bir sorun var sanırım haylaz öğrencilerle karşılaşıyorum
S.A.
Sn. Arkadaşım öğrencinin bu konuyu öğrenmemesi eğitimcinin suçu olamaz. Öğrenci eğitim sezonu boyunca yatar finallerde , vizelerde vb.. sınavlarda tabiri caizse yumurta ve hol misali duruma geldiği zaman bişiler yapmaya çalışıyorsa....?
Bu durumdan eğitimciler suçlu olamaz değilmi?
Aciiiiiillllll................................
çok önemliiiiiiiiiiiiiii....................
Başlıklarıyla ilgili yazılara sadece göz ucuyla bakarım. Gerçekten acilmi diye veya lazımmı diye. Eğer gerekliliği varsa yardımı esirgemem. Ama olay armut piş ağzıma düşsse hiç ilgilenmem ya forumda aranmamıştır yada nete bakılmamıştır. Bu durumda olay tabiki belli. Kolay gelsin.
özür diliyerek başlıyayım oğrencımı suçlu şimdı hayirrrrr burada bır suç ararsak eğitımcının bılgısızlığı kalıtesızlığı hıçkımse kusura bakmasın oğrencı oğrenmek için okula gelır %10 ıstısna dıyelım kı olmazda %90 oğrenmek için canatan kişiliğe sahıp oğrencılerın bende eğıtımın içindeydım emeklıyım
yötetimden rica edelim böyle soruları direk silsin o zaman güzel bir çözüm olur
özür diliyerek başlıyayım oğrencımı suçlu şimdı hayirrrrr burada bır suç ararsak eğitımcının bılgısızlığı kalıtesızlığı hıçkımse kusura bakmasın oğrencı oğrenmek için okula gelır %10 ıstısna dıyelım kı olmazda %90 oğrenmek için canatan kişiliğe sahıp oğrencılerın bende eğıtımın içindeydım emeklıyım bunu oğretmen arkadaşlarımız oğrencıye yuklemesınler oğrencılerde yaramaz haylaz yok demıyorum kusura bakmayın yardım etme konusunda katılıyorum hazırcı olanlar var bende karşıyım buna yardım ıstıyen oğrencıye sadece fıkır verıyorum buradan bende bır yazılımmış baskı devreymış yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?