ibokozan Üye Katılım 23 Mar 2010 Mesajlar 178 Puanları 1 Yaş 36 15 Mar 2014 #1 Bosch maxx wfl 2060 makine taşınırken ters tutulmuş, beynine su girmiş ve duman çıktı. Sadece sağda görünen parça değişir mi? Yoksa komple mi değişmek gerekir? Ekli dosyalar uploadfromtaptalk1394889775678.jpg 86 KB · Görüntüleme: 69
Bosch maxx wfl 2060 makine taşınırken ters tutulmuş, beynine su girmiş ve duman çıktı. Sadece sağda görünen parça değişir mi? Yoksa komple mi değişmek gerekir?
egypt Üye Katılım 26 Kas 2007 Mesajlar 641 Puanları 6 Yaş 41 15 Mar 2014 #3 garantide vs degilse iyi bir elektronikciye verirseniz parcalari yenileyerek tamir edecektir.
Konu Sah ibokozan Üye Katılım 23 Mar 2010 Mesajlar 178 Puanları 1 Yaş 36 17 Mar 2014 #4 İyi bir elektronikçi karsta bulmak çok zor, iki üç yere gösterdim bu olmaz vb. Cevaplar aldım, iki tane parça için gitti koca makine
İyi bir elektronikçi karsta bulmak çok zor, iki üç yere gösterdim bu olmaz vb. Cevaplar aldım, iki tane parça için gitti koca makine
bakımcıı Uzman Üye Katılım 2 Kas 2007 Mesajlar 2,269 Puanları 206 18 Mar 2014 #5 gönder hemşerim istanbuldayım elimizden geleni yaparız.
Konu Sah ibokozan Üye Katılım 23 Mar 2010 Mesajlar 178 Puanları 1 Yaş 36 18 Mar 2014 #6 bakımcıı' Alıntı: gönder hemşerim istanbuldayım elimizden geleni yaparız. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi, nereye göndereyim? Daha fazla resim istersen atabilirim. Borcumuz ne kadar olur abi? Ekleme : resme baktığında 8 ayak entegre patlak, sadece o ise arıza kendim de değişebilirim. Son düzenleme: 18 Mar 2014
bakımcıı' Alıntı: gönder hemşerim istanbuldayım elimizden geleni yaparız. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi, nereye göndereyim? Daha fazla resim istersen atabilirim. Borcumuz ne kadar olur abi? Ekleme : resme baktığında 8 ayak entegre patlak, sadece o ise arıza kendim de değişebilirim.
bakımcıı Uzman Üye Katılım 2 Kas 2007 Mesajlar 2,269 Puanları 206 19 Mar 2014 #7 ibokozan' Alıntı: Allah razı olsun abi, nereye göndereyim? Daha fazla resim istersen atabilirim. Borcumuz ne kadar olur abi? Ekleme : resme baktığında 8 ayak entegre patlak, sadece o ise arıza kendim de değişebilirim. Genişletmek için tıkla ... top kodlu entegreyi değişip trafoyuda kurutunuz diyotlarıda kontrol ediniz.muhtemelen düzelecektir.olmaz ise sana istanbuldan kart ayarlayıp göndeririz.
ibokozan' Alıntı: Allah razı olsun abi, nereye göndereyim? Daha fazla resim istersen atabilirim. Borcumuz ne kadar olur abi? Ekleme : resme baktığında 8 ayak entegre patlak, sadece o ise arıza kendim de değişebilirim. Genişletmek için tıkla ... top kodlu entegreyi değişip trafoyuda kurutunuz diyotlarıda kontrol ediniz.muhtemelen düzelecektir.olmaz ise sana istanbuldan kart ayarlayıp göndeririz.
Konu Sah ibokozan Üye Katılım 23 Mar 2010 Mesajlar 178 Puanları 1 Yaş 36 19 Mar 2014 #8 Ustam karsta ararım bi? Bulamazsam ki kesin bulamayacağım seninle iletişime geçerim
Konu Sah ibokozan Üye Katılım 23 Mar 2010 Mesajlar 178 Puanları 1 Yaş 36 28 Mar 2014 #9 Abi bana kart ayarlar misin? Parçayı değiştirdim hiç ışık felan yok, kapı bile kilitlemiyor. Ben sana göndereyim kartı, olmazsa bana kart gönder adres verir misin? mobil<10kbps
Abi bana kart ayarlar misin? Parçayı değiştirdim hiç ışık felan yok, kapı bile kilitlemiyor. Ben sana göndereyim kartı, olmazsa bana kart gönder adres verir misin? mobil<10kbps
karttamir Üye Katılım 26 Şub 2014 Mesajlar 20 Puanları 0 Yaş 36 28 Mar 2014 #10 ibokozan' Alıntı: Bosch maxx wfl 2060 makine taşınırken ters tutulmuş, beynine su girmiş ve duman çıktı. Sadece sağda görünen parça değişir mi? Yoksa komple mi değişmek gerekir? Genişletmek için tıkla ... dostum ben istanbulda kart beyin tamiri yapıyorum ara beni yardımcı olurum uygun fiyata ******** Moderatör tarafında düzenlendi: 28 Mar 2014
ibokozan' Alıntı: Bosch maxx wfl 2060 makine taşınırken ters tutulmuş, beynine su girmiş ve duman çıktı. Sadece sağda görünen parça değişir mi? Yoksa komple mi değişmek gerekir? Genişletmek için tıkla ... dostum ben istanbulda kart beyin tamiri yapıyorum ara beni yardımcı olurum uygun fiyata ********