Taşıma esnasında beyine su girdi

ibokozan

Üye
Bosch maxx wfl 2060 makine taşınırken ters tutulmuş, beynine su girmiş ve duman çıktı.

Sadece sağda görünen parça değişir mi? Yoksa komple mi değişmek gerekir?

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1394889775678.jpg
    uploadfromtaptalk1394889775678.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 69
ypa9ymu4.jpg

garantide vs degilse iyi bir elektronikciye verirseniz parcalari yenileyerek tamir edecektir.

İyi bir elektronikçi karsta bulmak çok zor, iki üç yere gösterdim bu olmaz vb. Cevaplar aldım, iki tane parça için gitti koca makine :(

gönder hemşerim istanbuldayım elimizden geleni yaparız.

gönder hemşerim istanbuldayım elimizden geleni yaparız.

Allah razı olsun abi, nereye göndereyim? Daha fazla resim istersen atabilirim. Borcumuz ne kadar olur abi?

Ekleme : resme baktığında 8 ayak entegre patlak, sadece o ise arıza kendim de değişebilirim.

Son düzenleme:
Allah razı olsun abi, nereye göndereyim? Daha fazla resim istersen atabilirim. Borcumuz ne kadar olur abi?

Ekleme : resme baktığında 8 ayak entegre patlak, sadece o ise arıza kendim de değişebilirim.
top kodlu entegreyi değişip trafoyuda kurutunuz diyotlarıda kontrol ediniz.muhtemelen düzelecektir.olmaz ise sana istanbuldan kart ayarlayıp göndeririz.

Ustam karsta ararım bi? Bulamazsam ki kesin bulamayacağım seninle iletişime geçerim

Abi bana kart ayarlar misin? Parçayı değiştirdim hiç ışık felan yok, kapı bile kilitlemiyor.

Ben sana göndereyim kartı, olmazsa bana kart gönder adres verir misin?

mobil<10kbps

Bosch maxx wfl 2060 makine taşınırken ters tutulmuş, beynine su girmiş ve duman çıktı.

Sadece sağda görünen parça değişir mi? Yoksa komple mi değişmek gerekir?
dostum ben istanbulda kart beyin tamiri yapıyorum ara beni yardımcı olurum uygun fiyata ********

Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
129,852
Kullanıcılar
452,706
Son üye
nurbay aktaş

Yeni konular

Geri