Taşıyıcı direğe seksiyoner takmak mümkün mü ?

salih_704

Üye
Katılım
23 Tem 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
35
Arkadaşlar iki gündür araştırıyorum yarın öğlene kadar bi cevap bulmam lazım.

Taşıyıcı direkten sigortalı seksiyoner vasıtasıyla yeni kuracağım bir trafoya 34,5 kV ENH tan enerji almak istiyorum. Şimdi ben bu işlemi yaptırırım da yarın ENERJİSA bunu kabul etmez diye korkuyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki görüş yazısı al. Fakat adamlar kablo çekmek için benim talimatımı bekliyor. Kabloyu yakın noktadaki taşıyıcı direğe mi çekeceğiz yoksa 100 mt ilersindeki eski trafo direğine mi?

Taşıyıcı direğe seksiyoner tertibatı monte edebilir miyim ? Sıkıntı çıkar mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
taşiyıcı direk üzerine seksiyoner montaj edemesin. adı üstünde taşiyıcı direk
 
Sn.salih_704,taşıyıcı direğe ayırıcı montajı yapılmaz.Trafo direğinden de yeni trafon için bağlantı yapamazsın.Bu işler kafana göre olmaz.Enerji müsaade belgesi alırsın orada hangi direkten hangi şartlarda bağlantı yapacağının detayları bulunur.Aksi halde sonuçlarına katlanırsın.
 
Taşıyıcı direk ile trafo direğinin ölçüleri dahi farklıdır.Taksan bile kabul alamassin.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,931
Mesajlar
921,814
Kullanıcılar
451,107
Son üye
Xte13

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst