zirve43
Üye
neutron 2780 -avenir 448 -3wave WLK-1312-balandi bx-602-scsı 480 tvl 4-9mm auto iris lens gibi kameralar kullandım.kullandıgım yerlerde mesela markette vitrindeki ürünler bulanık sanki kameralare cmos kamera gibi cansız net değil.baskaları balitech le veya bu yazdıgım kamera ayarındaki kameralarda daha net görüntğ alıyor ben birtürlü tutturamadım.kablomu devamlı değiştirdim redrock rg 59dan tutun anten kablosuna kadar kullandım rg6 yani.beslemelerini cat5 le verdim 2şer renkle tasıdım.adaptörü tecnomax rain teknim gibi birçok çeşit kullandım.aynı şekilde bnc konnektörleride.
cihaz olarak neutron -onetech smartvision spy gibi ürünler kullandım.bu kameralar yermi seçiyor anlamadım.yada lens seçimlerindemi yanlıslık yaptım anlamadım.marketlerde mekan içlerinde 3.6 -4 mm tercih ettim .hep ısıga ters yerlere koydum.parlama sorunu ve netlik sorunum var.kameralar dandik desem birçok yerde bu ayarda çok güzel görüntüler gördüm.cihazda kullandıgım monitörü soracak olursanız crt den tutun her çeşit lcd led kullandım sonuc aynı.fikirlerinizi bekliyorum .bana iç mekanda 10 numara olmasa bile 8 numara görüntü verecek bir kamera sölermisiniz fiyatı 50 -80 usd arasında.
cihaz olarak neutron -onetech smartvision spy gibi ürünler kullandım.bu kameralar yermi seçiyor anlamadım.yada lens seçimlerindemi yanlıslık yaptım anlamadım.marketlerde mekan içlerinde 3.6 -4 mm tercih ettim .hep ısıga ters yerlere koydum.parlama sorunu ve netlik sorunum var.kameralar dandik desem birçok yerde bu ayarda çok güzel görüntüler gördüm.cihazda kullandıgım monitörü soracak olursanız crt den tutun her çeşit lcd led kullandım sonuc aynı.fikirlerinizi bekliyorum .bana iç mekanda 10 numara olmasa bile 8 numara görüntü verecek bir kamera sölermisiniz fiyatı 50 -80 usd arasında.
Moderatör tarafında düzenlendi: