Tapatalk bağlantı sorunu

acme_t

Üye
Kontrol kalemi ve bircok uyumlu forumu tek cati altinda tapatalk kullanarak baglaniyordum. Gecen telefonumdaki tapatalk ı guncelledim. Diger forumlarda sikinti yok kontrol kalemine baglanamiyorum.. aramada cikmiyor. Bende google playden KK uygulamasını indirdim kullanıyorum. Konu hakkında bilgisi olan varmı

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

merhaba

tapatalk uygulaması üzerinden çok fazla spam mesaj yazanlar olduğu için forumumuz tapatalk a kapatılmıştır. yalnızca kontrolkalemi mobil uygulamasından erişim sağlanmaktadır.

Kontrol kalemi mobile bölümü girmiyor.. Sebebini bilen var mı ?

Uygulamayı kodlayan firma ile ilgili bir problem var. şu anda sorunu çözmeye çalışıyorlar, en kısa sürede çözülmesini bekliyoruz.

Konuşmaların, nereden silindiğini bulamadım.

Fahri bey eski konuşmaları toplu olarak ya da tek tek silmek için de Gelen Kutusu ibaresinin üzerine gelince Konuşmalar başlıklı açılır menü otomatik açılıyor. Açılır kutunun en alt sol kısmında Hepsini Göster.. yazısına tıkladığınızda Konuşmalar ana penceresine gidiyorsunuz. Konuşma başlıklarının solunda yer alan küçük kutucukları tıklarsanız ufak bir pencere açılıyor. Oradan istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

Forum istatistikleri

Konular
129,837
Kullanıcılar
452,666
Son üye
balkır1111

Yeni konular

Geri