Öğretmen27
Profesyonel Üye
Hocam ben kim öğretmek kim naçizane yardım ediyorum gözden kaçanları görmeye çalışıyorum millet nasıl yapıyo neyi koyuyo diye elime geçen devreleri inceliyorum biraz birikim var işte
Allah cümlemizden razı olsun Siz kendi ışığınız vererek tükeniyorsunuz biz de japon yapıştırıcısı gibi özümüzden vererek güçlü bağlar yapıp tükenme peşindeyiz...Allah razı olsun ustam. Alçak gönüllüsün. Yardımların için teşekkürler...
Ustam sağol bu bilgi yan cepte kalsın.Birde flamanı sağlam olupta devresi yanan tasarruflu lambaya starter ve balast bağlama konusu var balast biraz ağır ve hacmi geniş bunun yerine ne önerirsin devrenin yuvasına girecek tarzda bişey olmalı.https://www.kontrolkalemi.com/forum/aydinlatma/76217-tasarruflu-ampul-normal-ampul.html#post524435 burdaki linklere bakın led takarak bir de böyle faydalanabilirin kanımca
2 arızalıdan 1 adam etmek ben öyle yapıyorum flamanı kesik lerin üst kısmını atıyom evde epey birikti eş değerdeki wattlı ile bibirine bağlıyorum kullanıyorum kesik flamanlar için de devrele r var yalnız dikkat yüksek gerilim var yani cihaz kapasan dai kond elektrik var + "12v floro inverter" devrelerini arat inceleUstam sağol bu bilgi yan cepte kalsın.Birde flamanı sağlam olupta devresi yanan tasarruflu lambaya starter ve balast bağlama konusu var balast biraz ağır ve hacmi geniş bunun yerine ne önerirsin devrenin yuvasına girecek tarzda bişey olmalı.
Tamam ustam bunuda kaptım işe yarayacak2 arızalıdan 1 adam etmek ben öyle yapıyorum flamanı kesik lerin üst kısmını atıyom evde epey birikti eş değerdeki wattlı ile bibirine bağlıyorum kullanıyorum kesik flamanlar için de devrele r var yalnız dikkat yüksek gerilim var yani cihaz kapasan dai kond elektrik var + "12v floro inverter" devrelerini arat incele
Ekli dosyayı görüntüle 14197 Ekli dosyayı görüntüle 14198
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?