Aynen abi şimdi aklıma geldi. Senin regülatörlere bile fan koyduğun. Onu yazmak için elime aldım telefonu sen yazdın Suat Abi@KAYSERİ +1
Ben fotoğrafta görünen fanı yana alıp bir tane daha eklemiştim. Hatta 5 ve 12v regülatörlere de bir fan dayamıştım.
Bu sürücüyle fazla yol alamazsın. Bir yere kadar götürür ama ansızın yolda bırakır.
bende fan koydum ama nema17 ile çalıştırırken hiç bir fan kullanmamıştım gerçi bu 3a çekiyor kullanmam en mantıklısıBahsettiğin TB6560 bu ise Fotoğraftaki gibi üzerinde bir alüminyum bir blok ve fan olmalı. Eğer bunlar yoksa bu şekilde çalıştırmadan önce fan ve soğutucu blok temin etmelisin yoksa çok sürmez patlar sürücüler.
Bu TB6560 ın birde M542 tipinde olanları vardı sanırsam eğer onlardan kullanıyorsan -ki ne kullanırsan kullan soğutma olmalı- yine bu soğutma şartlarını sağlamanız lazım. Yine mevcut soğutmalar yetersiz kalıyorsa harici besleme ile bilgisayardan çıkma İşlemci fanlarından kullan. Onlar yüksek devirli etkili soğutma gücüne sahip oluyor
Nema 17 nerdee şimdi ki motorlar nerde.bende fan koydum ama nema17 ile çalıştırırken hiç bir fan kullanmamıştım gerçi bu 3a çekiyor kullanmam en mantıklısı
aynen üstat öyle .DNema 17 nerdee şimdi ki motorlar nerde.Nerdeyse full asılıyor amper olarak.
Sent from my GT-N7100 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
2.8 a akım çekiyor max 3.5 a akim verebilecek şekilde tasarlanmış bu entegre bilemedim bi otomasyon sisteminde kullanacam tek seferde max 10 dk çalışacak sonra parçayı değiştirince yine ayni şekil çalışacak fan koyunca soğuk kalıyor öyle denemeyi düşünüyorumİlave fan koymanın yanında Motor akım setinin biraz düşürseniz olmazmı TB6560 maximumda çalıştırıyorsunuz bu durumda ısınma kaçınılmaz hatta bu şekilde biraz fazla çalışırsa cızz diye bir ses duyabilirsiniz.
ya hocam 2.8 a yerine 2.6 a ile çalıştırırsam bir sıkıntı yaşarmııyım sistem 1:10 triger kayışlarıyla torku güçlendiriliyor fazla akım çekme gibi bir sıkıntı olurmu yada bu sıkıntıdan dolayı yanma gibi birşey ?İlave fan koymanın yanında Motor akım setinin biraz düşürseniz olmazmı TB6560 maximumda çalıştırıyorsunuz bu durumda ısınma kaçınılmaz hatta bu şekilde biraz fazla çalışırsa cızz diye bir ses duyabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?