tb6560 kart siparişi

z tam orta noktada iken yaklaşık 14 cm mesafe var bir deneyeceğim olmaz ise biraz daha alçaltacağım nede olsa ilk denemem olacak
 
Merhaba arkadaşlar yavaş ama bir şeyler yapmaya çalışıyorum yer sıkıntısı yüzünden ara vermek zorunda kalıyorum ama olsun hevesimi hiç kaybetmiyorum. Nerde amatör bir cnc görsem iştahım kabarıyor.
Yaptığım CNC sunta olsada bazı tecrübeler edinmek için iyi oluyor bazı meraklarımı gideriyorum. Çok güzel tezgahlar yapan arkadaşlar var onları tebrik ediyorum.
Bazı sıkıntılarım var cam çıkartma g-cod oluşturma konusunda genelde çizimleri solidworks ile çiziyorum fakat daha sonra hangi cam programı kullanmalıyım g-code dönüştürmek için yardımcı olabilirseniz sevinirim . Genelde öğrenmek istediğim gravür çalışma ve flexglas kesim .Herkese saygılar.
 

Ekli dosyalar

  • hobbycnc.jpg
    362.3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
suntadan. vallaha helal olsun. Yalnız böyle öyle koca kütüpü aluminyum makinada işlerken bile zorluyor vs. Bence makinayı fazla kalın işler için zorlama.

Cam için vcarve, artcam, solidcam vs olabilir. Basit işler için vcarve aspire çok pratik geliyor bana..
 
linkteki gibi bir iş yapa bilmek için hanhi programı kullanmalıyım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…