novell35
Üye
negerekvar ' Alıntı:yorum yapanlar tahsıllerınıde yazarlarsa daha aydınlatıcı olur ben ce
ben myo bilgisayar donanımı mezunuyum kesınlıkle okumaktan yanayım (adam gıbı okumak)
Kardeşim sana okul hayatında başarılar dilerim..Sana sadece şunu söyleyebilirim..Piyasada çok sayıda teknik öğretmen var ve inan bana hepside 4-5 yıldır atama bekliyor..Çok samimi görüştüğüm arkadaşım GAZİ'den mezun.ve yaşı şu an 30 hala ataması olmadı..Tabii dahada sayabilirim..
Sana tavsiyem önlisans MYO girip DGS aracılığıyla Mühendisliğe geçmen olur..Bu en mantıklısı olacaktır.Madem ÖSS ye sıkı hazırlanıyorsun boşa gitmesin bari..ÖSS de mühendislik şansın yok.Ama DGS de şansın çok yüksek.üstelik Anadolu Lisesinden mezunsun..yani şansın diğer meslek liselerine göre daha fazla..Bu gibi sınavlarda Anadolu-Teknik-Meslek lisesi gibi sıralama vardır..
Örnekle açıklamak gerekirse; diyelim DGS de meslek lisesine giden biriyle aynı puanı aldın..Seni yerleştirirler istediğin okula onu otomatikman elersin..
Ben şahsen Elektrik-elektronik yeni mezunum..ve inan bana öğretmenlik okuyacağına M.Y.O oku daha iyi..Sonra bana çok dua edersin..Allah zihin açıklığı versin..