Sayın genç arkadaşlar içinde yaşadığımız sosyoekonomik sıkıntıların üzerine birde anlaşılamamak veya değer bilinmezliklere lanet okumanın ötesinde karamsar düşüncelerinize itirazım var .
Yurt dışında şu anda bile oldukça sıcak memleketteyim ,yanımda çalışan onlarca hintli ,nepalli ve pakistanlının yanında benim gözümde çokkkk şanslısınız .Şöyleki ...maaş veya kalınacak imkanlardan bahsetmeyeceğim hemen yalnış anlamayın .
Ekleme :
Bir kere bu adamlar ne olursa olsun istedikleri kadar yetenekli veya bilgili olsunlar asla ve kat a daha fazla yani sizler kadar yükseklere kariyer olarak erişemezler .
İkincisi birazda hataları kendimizde arayalım ve becerilerimize yeni beceriler katmak için elimize gecen hertürlü dokümanı okuyarak,araştırarak mesleğimizde yeteneklerimizi ve bilgilerimizi arttıralım .
Kaç kişi teknik kitapları düzenli olarak okuyor ,kaç kişi yani teknisyen veya tekniker veya formen ,herneyse ingilizce ögrendi .
Ben senelerdir mühendis olarak hem şantiyelerde hemde proje gruplarında yetenekli ve bilgili eleman aradım ve ne yazıkki inatçı ,huysuz ,kendini birşey zanneden ,beceriksiz ama reklamını iyi yapan insanlarla daha çok karşılaştım .
Yurt dısında ve yurt içinde iyi eleman bulmak zordur ,iyi bir eleman iyi bir insan ve gerçekten işe yeterli eleman olmanın yoluna bakın önce ,yani kendinize ,şansınıza vede ülkeye kahretmekten önce ,merak etmeyin namınız sizden önce bizlere gelir .
Bu mesaj en son " 08 Nisan 2008 " tarihinde saat " 21:17:10 " arası Mesut tarafından değiştirilmiştir.
Açıklama : Arka arkaya mesaj yollamak yerine son mesajınızı değiştirerek düzenleyiniz.