WattMan Üye Katılım 26 Eki 2019 Mesajlar 189 Puanları 1 Yaş 46 26 Ağu 2024 #1 merhaba tek fazlı flans alternatör cizdim , gerçek hayata geçirsem çalışırmı bir hatam varmı , tüm bobinler seri bağlı cizimde başarılı değilim bobinler tuhaf gözüküyor olabilir Animasyon
merhaba tek fazlı flans alternatör cizdim , gerçek hayata geçirsem çalışırmı bir hatam varmı , tüm bobinler seri bağlı cizimde başarılı değilim bobinler tuhaf gözüküyor olabilir Animasyon
jes Katılımcı Üye Katılım 9 Tem 2022 Mesajlar 403 Puanları 56 Yaş 30 26 Ağu 2024 #2 nerde yaptınız acaba bu animasyonu
Konu Sah WattMan Üye Katılım 26 Eki 2019 Mesajlar 189 Puanları 1 Yaş 46 26 Ağu 2024 #3 jes' Alıntı: nerde yaptınız acaba bu animasyonu Genişletmek için tıkla ... 3 farklı program kullandım belki daha basit yolu vardır Cizimleri Adobe ilustrator Animasyonu Adobe premiere pro Gif olarak kaydetmek için PhotoScape
jes' Alıntı: nerde yaptınız acaba bu animasyonu Genişletmek için tıkla ... 3 farklı program kullandım belki daha basit yolu vardır Cizimleri Adobe ilustrator Animasyonu Adobe premiere pro Gif olarak kaydetmek için PhotoScape
ampirist Katılımcı Üye Katılım 16 Eki 2023 Mesajlar 519 Puanları 56 26 Ağu 2024 #4 WattMan' Alıntı: merhaba tek fazlı flans alternatör cizdim , gerçek hayata geçirsem çalışırmı bir hatam varmı , tüm bobinler seri bağlı cizimde başarılı değilim bobinler tuhaf gözüküyor olabilir Animasyon Ekli dosyayı görüntüle 109940 Genişletmek için tıkla ... Bobinleri bir ters bir düz bağlayıp sayısını sekize çıkarabilirsin. Bu şekilde ara boşluklarda mıknatıslar işlevsiz kalıyor.
WattMan' Alıntı: merhaba tek fazlı flans alternatör cizdim , gerçek hayata geçirsem çalışırmı bir hatam varmı , tüm bobinler seri bağlı cizimde başarılı değilim bobinler tuhaf gözüküyor olabilir Animasyon Ekli dosyayı görüntüle 109940 Genişletmek için tıkla ... Bobinleri bir ters bir düz bağlayıp sayısını sekize çıkarabilirsin. Bu şekilde ara boşluklarda mıknatıslar işlevsiz kalıyor.
Konu Sah WattMan Üye Katılım 26 Eki 2019 Mesajlar 189 Puanları 1 Yaş 46 26 Ağu 2024 #5 ampirist' Alıntı: Bobinleri bir ters bir düz bağlayıp sayısını sekize çıkarabilirsin. Bu şekilde ara boşluklarda mıknatıslar işlevsiz kalıyor. Genişletmek için tıkla ... 8 adet bobin kullansam mıknatıs sayısı 16 olmak zorunda kalıyor doğrumudur ? birde bir ters bir düz tam anlayamadım , direkt seri olarak bağlıyorum aynı 3 fazlı flanş tipi alternatörde olduğu gibi hatamı yapıyorum
ampirist' Alıntı: Bobinleri bir ters bir düz bağlayıp sayısını sekize çıkarabilirsin. Bu şekilde ara boşluklarda mıknatıslar işlevsiz kalıyor. Genişletmek için tıkla ... 8 adet bobin kullansam mıknatıs sayısı 16 olmak zorunda kalıyor doğrumudur ? birde bir ters bir düz tam anlayamadım , direkt seri olarak bağlıyorum aynı 3 fazlı flanş tipi alternatörde olduğu gibi hatamı yapıyorum
ampirist Katılımcı Üye Katılım 16 Eki 2023 Mesajlar 519 Puanları 56 26 Ağu 2024 #6 WattMan' Alıntı: 8 adet bobin kullansam mıknatıs sayısı 16 olmak zorunda kalıyor doğrumudur ? birde bir ters bir düz tam anlayamadım , direkt seri olarak bağlıyorum aynı 3 fazlı flanş tipi alternatörde olduğu gibi hatamı yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Mıknatıs sayıları ile bobin sayıları aynı olacak. Biri S diğeri N olduğu için akım yönleri ters oluyor. Akım yönlerinin aynı olması için bobin uçlarını bir düz bir ters bağlayacaksın.
WattMan' Alıntı: 8 adet bobin kullansam mıknatıs sayısı 16 olmak zorunda kalıyor doğrumudur ? birde bir ters bir düz tam anlayamadım , direkt seri olarak bağlıyorum aynı 3 fazlı flanş tipi alternatörde olduğu gibi hatamı yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Mıknatıs sayıları ile bobin sayıları aynı olacak. Biri S diğeri N olduğu için akım yönleri ters oluyor. Akım yönlerinin aynı olması için bobin uçlarını bir düz bir ters bağlayacaksın.
servetd Profesyonel Üye Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 1,402 Puanları 281 Yaş 54 Konum ankara 27 Ağu 2024 #7 jes' Alıntı: nerde yaptınız acaba bu animasyonu Genişletmek için tıkla ... fireworks yapar adobenin cs6 ama vindows 11 e kurulmuyor yani paralısı kuruluyorda
jes' Alıntı: nerde yaptınız acaba bu animasyonu Genişletmek için tıkla ... fireworks yapar adobenin cs6 ama vindows 11 e kurulmuyor yani paralısı kuruluyorda