Tek fazlı flans alternator , yaptığım çalışırmı

WattMan

Üye
merhaba tek fazlı flans alternatör cizdim , gerçek hayata geçirsem çalışırmı bir hatam varmı , tüm bobinler seri bağlı

cizimde başarılı değilim bobinler tuhaf gözüküyor olabilir :)

Animasyon

anigif.gif

Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
nerde yaptınız acaba bu animasyonu

merhaba tek fazlı flans alternatör cizdim , gerçek hayata geçirsem çalışırmı bir hatam varmı , tüm bobinler seri bağlı

cizimde başarılı değilim bobinler tuhaf gözüküyor olabilir :)

Animasyon

Ekli dosyayı görüntüle 109940
Bobinleri bir ters bir düz bağlayıp sayısını sekize çıkarabilirsin. Bu şekilde ara boşluklarda mıknatıslar işlevsiz kalıyor.

Bobinleri bir ters bir düz bağlayıp sayısını sekize çıkarabilirsin. Bu şekilde ara boşluklarda mıknatıslar işlevsiz kalıyor.
8 adet bobin kullansam mıknatıs sayısı 16 olmak zorunda kalıyor doğrumudur ?

birde bir ters bir düz tam anlayamadım , direkt seri olarak bağlıyorum aynı 3 fazlı flanş tipi alternatörde olduğu gibi hatamı yapıyorum

8 adet bobin kullansam mıknatıs sayısı 16 olmak zorunda kalıyor doğrumudur ?

birde bir ters bir düz tam anlayamadım , direkt seri olarak bağlıyorum aynı 3 fazlı flanş tipi alternatörde olduğu gibi hatamı yapıyorum
Mıknatıs sayıları ile bobin sayıları aynı olacak.
Biri S diğeri N olduğu için akım yönleri ters oluyor. Akım yönlerinin aynı olması için bobin uçlarını bir düz bir ters bağlayacaksın.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,702
Kullanıcılar
452,406
Son üye
catarb

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri