Sistemde kullanılan en büyük kondansatör 10 Kvar bende 10 yada 5 Kvar lık kondansatörleri 3 faz bağlayacam. Sanırım setup ta sıkıntı olmaz.İkisinide yapabilirsiniz.Elle girmek için,hangi faza gireceğinizden emin olmalısınız.Otomatik setapta,röle
kendi bulur.Değer küçük ise,elle girmenizde yarar var.
Aslında sistemimde sıkıntı ne tip bi cos ayarı yaparsam yapayım. Ri ve Rc %18 altına düşmüyor. Sitem gündüz hiç kondansatör devreye almıyor. gecede alınca yine sağlayamıyor. Ana sayfa da -350 950 980 civarı L1 L2 L3 gösteriyor. Tek fazdaki bu dengesizliği o faza ait tek faz bağlayıpta dengelemeye çalışsam. Grup bağlamasam olur mu acaba.İki faz yerine,tek faz bağlantıyı tercit etmenizde yarar var.1. kond. R,2. kond. S ,3. kond. T olarak.Dengesizlik fazla ise,3 gurup yeterli gelmeyebilir.
Aslında sistemimde sıkıntı ne tip bi cos ayarı yaparsam yapayım. Ri ve Rc %18 altına düşmüyor. Sitem gündüz hiç kondansatör devreye almıyor. gecede alınca yine sağlayamıyor. Ana sayfa da -350 950 980 civarı L1 L2 L3 gösteriyor. Tek fazdaki bu dengesizliği o faza ait tek faz bağlayıpta dengelemeye çalışsam. Grup bağlamasam olur mu acaba.
Fahri bey daha önce tesis hakkında bilgi vermiştim dediğiniz bazı şeyleri uyguladım son olarakta bu tek fazlı bağlantıyı uygulayacam bu da olmazsa kesin röle bozulmuş diyip değişecem. Şu an hiç kondansatör çekmeden %18 çekiyor. Cos den ayarlayamıyorum. Benden başkası da sisteme dokunmuyor bir ayarın değişmeside imkansız başka bir şey var hadi hayırlısıTesisiniz hakkında daha geniş vilgi verebilirseniz ( güç,kondansatör güçleri ve dizilim,akım trafosu vs ) ,
daha ayrıntılı bilgi verilebilir.Aksi takdirde,uzun yazışmalara sebep oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?