Teknede kullanmak istedigim lambalar hakkinda

hazans

Üye
Teknede kullanmak istedigim lamba secimi hakkinda yardima ihtiyacim var

güzel insan, teknenin voltajı nedir? 12 ? 24? 220? hepsi mümkün de sen bana voltaj vermedin ki , uygun olanı söyliyeyim

En verimli ışığı kaliteli led ampullerden alırsın. her voltaj için led ampul var.

Tekne akusunun 12 v. Ve teknede 220 v olmadığını farz ederek, günün ben olsam fikrimi söylüyorum,

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tuncmatık-lite-ıı-650-va-360-w-line-ınteractive-ups-kesintisiz-güç-kaynağı-1110055.html?rbtc=||||p||&gclid=Cj0KCQiA-rj9BRCAARIsANB_4ADk03gtNtBx0jRRdqs6fPXrhZjXGIb0Tkh-h2j1WUb-3Ev9fFTW_wsaAqaLEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Bundan alın akusunu atın teknenin akusunu bağlayın. 220 v istediğiniz LED ampullerden 20 tane bağlarsanız. Telefon sarji el süpürgesi elektrikli kahve makinesi tras makinesi vs de bağlarsanız.

Sununlada desteklerseniz akunuzu kontrol edebilirsiniz
https://www.roboshop.com.tr/100a-10...B6FnxoCvET8kwnTPmS9xNoB4D-f2ewkgaAtZuEALw_wcB

Son düzenleme:
220 volt ihtiyacı yoksa eğer sadece aydınlatma için ultra parlak beyaz modül ledler kullanılabilir diye düşünüyorum.

güzel insan, teknenin voltajı nedir? 12 ? 24? 220? hepsi mümkün de sen bana voltaj vermedin ki , uygun olanı söyliyeyim
Hocam 2 adet 380 lik ana makinamiz var 24v diye biliyorum
220 volt ihtiyacı yoksa eğer sadece aydınlatma için ultra parlak beyaz modül ledler kullanılabilir diye düşünüyorum.
Hocam 2 adet 380 lik ana makina var. Ben evlerde kullanilan lambalardan kullanmak istiyorum 6 yada 8 wattlik e24 edison led ampullerden. Bizim amacimiz dekoratif olarak iyi bir sonuc almak cunku restaurant olacak. Bu tarz lambalar teknede kullanilir mi? Yaklasik 40 adet kullanmak istiyoruz. Ne gibi bir elektrik tesisati sart olur bu durumda?

LED ampullerin 8.5 watt olanları var.
Yeşil, kırmızı,mavi,beyaz ve gün ışığı renk seçenekleri var.
40 adet kullansanız bile toplam akım 400 wata bile çıkmaz.
Güçlü bir elektrik tesisatına gerek olmaz.
Bu lambalar için gruplar yapıp bir kontrol ünitesi veya uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir.

380 lik tabir ettiğiniz akü mü jeneratör mü? Normalde tekne elektrik tesisatınız yok mu ve AC220V değil midir? Sürekli bir jeneratör çalışmıyor ve tesisat akülerden besleniyorsa muhtemelen DC12 ya da 24 volttur. Ben konteyner evimde DC12V'luk E27 duylu 9watt ampullerden kullanıyorum. Işığı gayet yeterli. Zaten karşılaştırmak için kaç volt olduğu değil kaç watt veya lümen ışık verebildiği önemlidir. DC12/24Volt ampullerin E27 duylusu mevcuttur.

Forum istatistikleri

Konular
130,227
Kullanıcılar
453,426
Son üye
tirex42

Yeni konular

Geri